Cornel Dinu, fără milă la adresa lui Andrei Nicolescu, după ce șeful lui Dinamo a spus că „Mister” are o problemă personală cu el. „Este o diversiune murdară. Inventează cu acea încercare a lui de zâmbet pe față. La el, gura este pusă între urechi, în spatele cerebelului. Dacă o exista… cerebelul!” EXCLUSIV

Cornel Dinu (75 de ani) i-a răspuns lui Andrei Nicolescu, după ce administratorul special al SC Dinamo a spus că „Procurorul” are o problemă personală cu el, din cauza tatălui său, regizorul Ioan Cărmăzan.

Cornel Dinu i-a dat replica lui Andrei Nicolescu. „Nu am nimic cu tatăl său, i-am spus atât, că nu am ce să discut cu ratatul fotbalistic de fiu-său”. EXCLUSIV

Cornel Dinu, unul dintre contestatarii fermi ai lui Andrei Nicolescu, a oferit o reacție pentru ProSport, după ce șeful „câinilor” a transmis că atacurile gloriei din „Ștefan cel Mare” vin în urma unei probleme pe care fostul fundaș al roș-albilor le-ar avea cu tatăl său, regizorul Ioan Cărmăzan.

Domnul Dinu trăiește o problemă personală, dânsul vorbește foarte mult despre mine, este un subiect preferat al său de când a aflat cine sunt. Are ceva cu tatăl meu, printre alte probleme”, a declarat acționarul RWM la DigiSport.

„Mister” nu a rămas dator și a ținut să-i răspundă acționarului Red&White și infirmă că ar avea vreun conflict cu părintele său.

Este vorba de o nouă diversiune după modelul Nicolescu- Ghiță, un băiat educat cu epoleți sau fără epoleți la vedere pe umăr. Am avut o relație civilizată cu tatăl său, pentru că era apropiat de Fănuș Neagu, fără vreun conflict, absolut nimic, nu am ce să am cu el. Este un regizor, chiar l-am văzut acum că este amestecat și politic, era pe la Timișoara dacă îmi amintesc bine. Este o diversiune murdară, domnul Nicolescu inventează de o manieră atât de cronicizată cu acea încercare a lui de zâmbet pe față, că stai să te gândești că la el gura este pusă între urechi, în spatele cerebelului… dacă o există. Cerebelul, nu gura! O singură dată m-a sunat tatăl său, am vorbit cu el și i-am spus că nu am ce să discut de ratatul fotbalistic de fiu-său, atât”, a comentat gloria dinamovistă pentru ProSport.  

Andrei Nicolescu și Ioan Cărmăzan

Cornel Dinu, cel care se confundă cu istoria echipei din „Ștefan cel Mare”, a vorbit și despre însemnătatea zilei de 14 mai, ziua clubului pentru care a activat ca jucător, antrenor și conducător. Mister este născut în același an cu Dinamo, 1948. Anul trecut, în luna iulie, „Procurorul” și-a vândut acțiunile pe care le deținea în SC Dinamo 1948 SA, cota sa fiind preluată de Asociația Dinamo Socios. 

Regret calitatea conducătorilor de altădată pe care i-am avut. Și atmosfera extraordinară de amiciție, prietenie, educație, performanță de la club. Îmi amintesc de vorba generalului Staicu, cel care conducea fotbalul: „să nu cereți niciodată nimic, o să primiți, cu siguranță, dacă meritați”. Aceasta era atmosfera în care am fost crescut eu la Dinamo! Respect, colegialitate și competență. Nu vreau să mai comentez ce e în ziua de azi, despre băieți care se strâmbă cu gura în spatele urechilor. Gen Nicolescu!” – Cornel Dinu 

Cine este tatăl lui Andrei Nicolescu: Ioan Cărmăzan, regizor, scenarist, scriitor și columbofil

ProSport a realizat, în luna noiembrie a anului trecut, un amplu interviu cu Ioan Cărmăzan, cel care s-a prezentat, pe parcursul discuției, ca fiind „tatăl natural al lui Andrei Nicolescu”. Regizor cunoscut în țara noastră, acesta a fost cel care a pus în scenă impresionanta sărbătoare a spartanilor, la ultimul titlu câștigat de „câini”, în 2007.

Ioan Cărmăzan

Ioan Cărmăzan s-a născut la 27 iunie 1948, în localitatea Satchinez, judeţul Timiş, deține diploma în matematici la Universitatea Timişoara şi cea în regie de film, la IATC ”I.L.Caragiale” din Bucureşti. Membru fondator, în 1992, alături de Sergiu Nicolescu, al Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România (UARF), a fost vicepreşedinte al UARF între 1992-2013, iar începând din februarie 2013 este preşedintele UARF. A ocupat funcţia de director artistic al TVR, la departamentul divertisment (1998-1999), precum şi funcţia de director general al Studioului ”SahiaFilm” (2003-2005).

Filme regizate: ”Ţapinarii” (1982), ”Lişca” (1983), ”Sania albastră” (1987), ”Casa din vis” (1993, regizor şi scenarist), ”Raport despre starea naţiunii” (2002, regizor şi scenarist), ”Lotus” (2003), ”O secundă de viaţă” (2009), ”Oul de cuc” (2010), ”Margo” (2006, regizor şi scenarist).

A scris şi scenarii de film pentru „În fiecare zi Dumnezeu ne sărută pe gură” (regia Sinişa Dragin), „Vlad Nemuritorul/ Dracula the Impaler” (regia Adrian Popovici), „Orient Express” (regia Sergiu Nicolaescu), ”Brâncuşi din eternitate” (regia Adrian Popovici).

 

Publicat: 14 05. 2024, 16:05