Cosmin Olăroiu, fotbalist la Steaua când avea 12 ani alături de Marian Ivan. Poze fabuloase cu actualul antrenor de la Jiangsu Suning în tricoul roș-albastru
Marian Ivan, fost component al naționalei României la World Cup 94 și actual observator LPF, a făcut junioratul la Steaua după vârsta de 10 ani când a plecat din Bragadiru. Unul dintre coechiperii săi a fost chiar Cosmin Olăroiu, care ulterior avea să antreneze gruparea din Ghencea.
Cosmin Olăroiu a fost coechipier cu Marian Ivan la „piticii” Stelei
„Un prieten, Costelaș, este cel cu care băteam mingea pe maidanele din Bragadiru. El m-a îndrumat să merg în Ghencea. Am rămas acolo și toată viața mea s-a schimbat. Am reuit să dau goluri în Divizia A, într-o perioadă în care erau fotbaliști mari, apoi am ajuns la Cupa Mondială din 1994. Viața mea a fost frumoasă”, recunoaște pentru Prosport Marian Ivan.
Într-una dintre poze apare și Cosmin Olăroiu, care a evoluat pentru Steaua la copii și juniori. În poză actualul tehnician se află lângă Carol Haidu, unul dintre mari șlefuitori de talente din Ghencea.
Poză din 1981 la piticii Stelei: Cosmin Olăroiu este al treilea de sus (de la stânga la dreapta), al patrulea, imediat după el, antrenorul Carol Haidu, cel care a creat multe generații de fotbaliști. Pe rândul de jos, al doilea din stânga Marian Ivan
Dincolo că a fost un mare portar, în cei nouă ani petrecuți la Steaua, a jucat în 118 meciuri, câștigând cinci Cupe ale României și un titlu în sezonul 1967-1968, acesta a scos o grămadă de fotbaliști care au evoluat în Divizia A.
Marian Ivan, cetățean de onoare la Bragadiru
Marian Ivan a bifat trei selecții la echipa națională, unde a fost în lotul de 22 la World Cup 1994. A jucat pentru 4 echipe în Divizia A, Dinamo, FC Brașov, Sportul Studențesc și Progresul Brăila.
Fostul fotbalist trăiește de ani buni la Brașov, dar el s-a născut în Bragadiru, un oraș aproape de București. Ivan a fost făcut cetățean de onoare al urbei săptămâna trecută. „Soția mea tot din Bragadiru e. Nu avem nicio rudă la Brașov, pur și simplu datorită fotbalului ne-am mutat în acest oraș liniștit. Casa părintească e aici. Mă întorc mereu cu mult drag. Practic, de aici a început fotbalul pentru mine. De pe maidanele acestei localități”, își amintește Marian Ivan.