Daniel Isăilă nu mai recunoaște fotbalul după asediul pandemiei de coronavirus: „Imagini pe care nici în filme nu le vezi. Sunt dezolante!”
Daniel Isăilă (47 de ani), fost selecționer al naționalei de tineret și actual antrenor la Al-Hazm, susține că nu mai recunoaște fotbalul după ce pandemia a închis porțile „sportului rege”.
Tehncianul român nu poate concepe fotbalul cu tribunele goale și spune că a dispărut tot farmecul acestui sport. În același timp, fostul selecționer s-a arătat surprins de faptul că în Germania a reînceput fotbalul.
Daniel Isăilă nu mai recunoaște fotbalul după asediul pandemiei de coronavirus
„Pe undeva da, m-a surprins că a început Bundesliga, dar pe undeva nu, nu ştiu.
Sunt situaţii foarte multe, contradictorii în această perioadă şi de aceea informaţiile vin din mai multe părţi, nici nu mai ştii ce să crezi. Imagini pe care nici în filme nu le vezi… sunt dezolante, e urât, fotbalul până la urmă este un spectacol şi nu numai fotbalul. Toate activităţile, totul se învârte în jurul oamenilor iar un meci cu tribunele goale arată ca un meci de pregătire. Plus jucătorii cu măşti pe faţă… Da, distanţarea socială, fără îmbrăţişare, a dispărut tot acel farmec al «sportului rege». Celelalte sporturi care au de suferit, handbalul, care e în săli, înotul, scrima, sunt o grămadă de sporturi care au de suferit”, a declarat Daniel isăilă, pentru Telekom Sport.
Daniel Isăilă are mare încredere în Rapid
Isăilă susține că are mare încredere în Rapid că poate să promoveze încă din acest sezon în Liga 1. Însă acesta se teme că regulile competiției ar putea fi din nou modificate, dacă UTA Arad va da în judecată FRF.
„Toți suporterii fotbalului românesc ne dorim ca echipele de tradiție să fie în prim-planul fotbalului românesc. De ce să nu poată promova? Orice este posibil, să vedem. Sunt grupuri, cel puțin UTA, care sunt nemulțumite, vor acționa în instanță, la TAS, sperăm să nu ajungem să ne judecăm și să se schimbe deciziile din teren iarăși prin tribunal. Din păcate, la noi infrastructura are foarte mult de suferit. Asta e cea mai mare problemă a noastră, investițiile, legile care sunt, nu sunt oameni cu bani. Oamenii cu bani care au fost în timp au avut probleme cu legea din păcate, au dispărut, nu mai au curaj acum probabil foarte mult. Nu sunt condițiile necesare ca să investească, nu știu care e problema, e undeva la mijloc”, a mai spus Daniel Isăilă.