George Florescu „s-a transferat” în bucătărie după ce nu a mai fost dorit de Universitatea Cluj! Fostul internațional român susține că vrea să transforme „fiecare mâncare într-un medicament natural”.
Ajuns la vârsta de 36 de ani, mijlocașul a început să-și gătească de când a devenit preocupat de un stil de viață sănătos.
George Florescu a recunoscut că a fost vegan timp de trei ani și susține că în bucătărie „nu trebuie să fii foarte talentat, ci este destul să ai o pasiune”.
„Pasiunea pentru gătit a început cu preocuparea pentru sănătatea pe termen lung și am continuat citind foarte multe cărți din domeniul sănătății. A trebuit să mă reprofilez și să-mi și gătesc. Am început să gătesc împreună cu soția mea. Încercăm să transformăm fiecare mâncare într-un medicament natural. Nu trebuie să fii foarte talentat, e destul să ai o pasiune.
La începutul perioadei de schimbare am fost vegan strict timp de 3 ani. Ulterior, am inclus în alimentația mea și pește, foarte rar, produse lactate. Sincer, acum de Crăciun a fost pentru prima dată în ultimii cinci ani în care am gustat și eu cârnăciori, mi-a fost poftă. Doar am gustat, mi-am satisfăcut pofta, am mai gustat și un pic de slăninuță. Nu vreau să promovez un stil de viață vegan, ci doar un echilibru”, a dezvăluit George Florescu, la Digi Sport.
Dat afară de Universitatea Cluj, mijlocașul n-are de gând să renunțe la fotbal, după cum a dezvăluit anul trecut, la ProSport Live: „Mai pot juca 2-3 ani la un nivel înalt. Dacă apare o ofertă din Liga 1, sigur că mă voi gândi”.
Captură: Digi Sport
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER