Ion Ţiriac se menţine în formă la 81 de ani mâncând nu doar specialităţi de lux, ci şi mâncăruri tradiţionale româneşti! Miliardarul român a dezvăluit care sunt felurile de mâncare pe care le preferă la ocazii speciale.
Ion Ţiriac are un meniu festiv neaşteptat atunci când sărbătoreşte ceva important! Cu toate că îşi permite adevărate delicatese, fostul tenismen a rămas fidel mâncărurilor tradiţionale din bucătăria românească.
Ţiriac, omul care a dus România de trei ori în finala Cupei Davis, împreună cu Ilie Năstase, declară că nu îl dau pe spate cele mai scumpe delicatese. Preferă în schimb sarmalele cu mămăligă, mititeii sau cozonoacul nostru cel de toate zilele.
Ion Ţiriac a vorbit în contextul Zilei Naţionale a României, dezvâluindu-şi gusturile culinare: „Nu poţi să te duci undeva fără să te gândeşti la sarmale şi la mămăligă. Adică n-ai cum! Cu tot respectul pentru foie gras şi caviar sau Dom Perignon…
Nu, nu! Prefer sarmale, mămăligă, mititei, cozonacii cum îi facem noi. Acum vin aceste sărbători şi fiţi atenţi, aveţi grijă!”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu pentru PRO TV.
În schimb, atunci când vine vorba să organizeze mese în scop de protocol, Ion Ţiriac comandă cele mai fine produse: „Îmi amintesc cum a organizat partidele de Cupa Davis de la București, în 1990, în săptămânile febrile ce au urmat morții lui Ceaușescu.
Ne-a invitat pe toți la o cină regală, cu cel mai fin caviar din Marea Neagră, fiind ofensat teribil când echipa britanică i-a comunicat că avea să rămână la hotel și să mănânce fasolea pe care și-o adusese de la Londra”, spunea jurnalistul britanic Neil Harman despre omul de afaceri român.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER