🚨 FCSB – Gloria Buzău 3-2, în a 12-a etapă a din Superliga. Campioana României urcă pe locul șapte, la două puncte de play-off

FCSB - Gloria Buzău 3-2, în a 12-a etapă a din Superliga. Campioana României urcă pe locul șapte, la două puncte de play-off
Foto: SPORT PICTURES
  • Publicat:
  • Actualizat:
22:44

MIN. 86: GOL GLORIA BUZĂU

Cestor înscrie cu o lovitură puternică de cap, de la marginea careului mic, după un corner de pe dreapta.

22:34

MIN. 84: INFO MECI

22:33

MIN. 85: GOL FCSB

Bîrligea primește o pasă de la Băluță, pleacă la limita ofsaidului și înscrie fără niciun fel de emoții.

22:25

MIN. 68: GOL OCTAVIAN POPESCU

Octavian Popescu primește la marginea careului mare și șutează pe jos, la colțul lung, mingea intrând în poartă lângă bară.

22:19

MIN. 62: INFO MECI

Campioana pune presiune pe apărarea oaspeților, forțând golul victoriei.

22:04

MIN. 46: S-A RELUAT MECIUL

Sebastian Colțescu a fluierat începutul celei de-a doua reprize.

21:47

MIN. 45: PAUZĂ

Sebastian Colțescu a fluierat finalul primei reprize.

21:40

MIN. 40: GOL FCSB

Tavi Popescu execută excelent o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri.

21:36

MIN. 35: INFO MECI

Campioana României nu găsește drumul spre gol, deși își creează ocazii.

21:06

MIN. 5: GOL GLORIA BUZĂU

Jipa primește mingea în partea dreaptă, pătrunde central și șutează senzațional din afara careului, mingea ducându-se în plasa laterală.

21:01

MIN. 1: A ÎNCEPUT MECIUL

Sebastian Colțescu a fluierat începutul partidei.

20:59

INFO MECI

Mesajul galeriei FCSB pentru cei arestați în Grecia.

Foto: ProSport
19:29

ECHIPELE DE START

FCSB: Târnovanu – Crețu, Șut, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Oct. Popescu – Miculescu. Antrenor: Elias Charalambous
Rezerve: Vlad, Tănase, Bîrligea, Popa, Baeten, Băluță, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
Gloria Buzău: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Dr. Albu – Jipa, Tavares, Ișfan – Budescu. Antrenor: Eugen Neagoe
Rezerve: Greab, Railean, Grosu, Turda, Dobroavlevici, Dumitrașcu, Akhmatov, T. Călin, Tescan, Al. Stan, Ion Gheorghe, Matos

Meciul dintre FCSB și Gloria Buzău are loc în etapa 12 din Superliga României, sezonul 2024/2025, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

De asemenea, duelul programat pe stadionul din Ovidiu poate fi urmărit și în direct la televizor pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1, începând cu ora 21:00.

FCSB – Gloria Buzău Live Video Online, de la ora 21:00, în a 12-a etapă a din Superliga

Campioana României revine în întrecerea internă după victoria senzațională cu PAOK, la Salonic, 1-0, în etapa a doua din faza principală a Europa League. Echipa lui Gigi Becali se află pe locul 10, cu 13 puncte, adunate din trei victorii și patru remize.

Formația antrenată de Elias Charalambous poate urca pe locul șapte în cazul unui succes și ar depăși UTA, Sepsi și Poli Iași. Șanse sunt, din cel puțin două motive: formația bucureșteană nu a mai pierdut în campionat din 25 august, 0-2 în deplasare cu FC Hermannstadt, iar Gloria Buzău are o singură victorie, în etapa a treia, la sfârșitul lunii iulie.

După această etapă, Superliga ia o pauză de două săptămâni pentru meciurile naționalei României în Liga Națiunilor cu Cipru, pe 12 octombrie, și Lituania, trei zile mai târziu, ambele în deplasare de la ora 21:45.

Ulterior, FCSB va juca, în deplasare, cu Dinamo, pe 20 octombrie, de la ora 21:00, iar Gloria Buzău primește replica celor de la FC Hermannstadt, care tocmai au fost umiliți pe teren propriu de Sepsi, 0-4. Meciul are loc pe 18 octombrie, de la ora 18:00.

Declarațiile celor doi antrenori

„Din păcate, l-am pierdut pe Lix (n.r. – Mihai Lixandru). Are o ruptură a ligamentelor încrucișate ce îl va ține departe de terenul de fotbal pentru o lungă perioadă. Este un jucător foarte important pentru noi, dar asta e viața în fotbal. Trebuie să acceptăm asta!

Lix este un băiat puternic, cu o mentalitate puternică. Sunt sigur că această accidentare o să îl întărească. De acord, o să aibă nevoie de o lungă perioadă pentru a se recupera. O să fie out! Cu toate acestea, caracterul său este puternic și se va întoarce alături de noi și mai puternic.

Ngezana se recuperează, nu va fi gata pentru mâine. Sunt suspendați Dawa și Mihai Popescu, nu îi avem la dispoziție. Cât despre Ngezana, am încredere că după pauză se va întoarce. La acest tip de accidentare avem mare grijă la recuperare, vorbim cu doctorii, care ne vor da aprobarea pentru revenirea sa.

Trebuie să învățam să ne obișnuim cu aceste accidentări, cu jucători suspendați. Avem destui jucători capabili să ajute echipa, nu îmi fac griji. Avem jucători de calitate care abia așteaptă să se alăture echipei și să ne ajute”, a declarat Elias Charalambous.

„A fost o victorie frumoasă cu Farul şi foarte importantă, iar acum urmează un meci şi mai greu. Nu cred că este o problemă pentru FCSB că abia s-au întors ieri de la Salonic.

Au jucători de calitate şi un lot numeros. Stau foarte bine numeric şi nu văd o problemă că s-au întors abia vineri spre seară. Au avut toată ziua de sâmbătă la dispoziţie, plus ziua meciului.

Chiar nu cred că este o problemă. Acuma în glumă aşa, să nu îşi găsească scuze dacă pierd. Pe mine nu mă interesează dacă e sau nu meciul important pentru ei. Trebuie să ne gândim la noi, că ei au treabă prin Europa.

Ei aveau moral bun oricum că au câştigat şi la Sfântul Gheorghe. Era la fel de greu pentru noi şi dacă pierdeau cu PAOK. La fotbal se poate întâmpla orice. Chiar dacă PAOK era favorită, s-a văzut pe teren cu totul altceva, chiar dacă grecii au dominat şi au avut mai mult mingea.

Cei de la FCSB au făcut un meci bun şi după ce au rămas în zece oameni. S-au apărat foarte bine şi au jucat cu sufletul. Au ştiut şi să sufere când a fost nevoie şi chiar merită felicitări pentru rezultat.

Poate stau mai bine fizic ca noi, dar o să compensăm cu alte lucruri, prin organizare, vedem. Vom vedea dacă reuşim să punem în aplicare tot ce am pregătit la antrenamente. Nu avem probleme de lot, în afară de Săceanu care e accidentat pentru o perioada mai lungă”, a transmis Eugen Neagoe.

Echipe probabile

FCSB: Târnovanu – Pantea, Chiricheș, Șut, Panțîru – Edjouma, Alhassan – Băluță, Olaru, Oct. Popescu – Bîrligea. Antrenor: Elias Charalambous

Gloria Buzău: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Albu – Jipa, Tavares, Ișfan – Budescu. Antrenor: Eugen Neagoe

Meciul de pe Arena Națională va fi arbitrat la centru de Sebastian Colțescu. Acesta va fi ajutat la linii de Daniel Mitruți și Cristian Ilinca. În camera VAR au fost delegați Florin Andrei și Andrei Antonie.

Andrei Preotu / Autor
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care ... citește mai mult
Are o experiență de 30 de ani în presa sportivă. A debutat în ianuarie 1994, în calitate de colaborator la Sportul românesc, dar semnătura îi apăruse, deja, cu jumătate de an înainte. Era un articol despre fotbalistul lui preferat, brazilianul Romario de Souza Faria, în suplimentul „Fotbal ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Meteorologii EaseWeather anunță o iarnă ciudată în România. Câte zile ninge în decembrie, ianuarie și februarie?
Meteorologii EaseWeather anunță o iarnă ciudată în România. Câte zile ninge în decembrie, ianuarie și februarie?
Cum l-au numit italienii pe Răzvan Marin, după ce a marcat în poarta lui Juventus
Cum l-au numit italienii pe Răzvan Marin, după ce a marcat în poarta lui Juventus
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a…
Revenirea lui Ianis Hagi în lotul lui Rangers ridică semne de întrebare în Scoția: „Un caz ciudat, totul e în aer!”
Revenirea lui Ianis Hagi în lotul lui Rangers ridică semne de întrebare în Scoția: „Un caz ciudat, totul e în…
Cutremur în fotbalul românesc! Echipa riscă falimentul şi NU se prezintă la meciul de sâmbătă
Cutremur în fotbalul românesc! Echipa riscă falimentul şi NU se prezintă la meciul de sâmbătă
Cum arată Brigitte Pastramă după ce a dispărut din showbiz. Nu o recunoaște nimeni: și-a topit acidul din buze și nu mai are extensii
Cum arată Brigitte Pastramă după ce a dispărut din showbiz. Nu o recunoaște nimeni: și-a topit acidul din buze și…
Ea e Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. A lăsat-o și s-a cuplat cu Monica Bîrlădeanu. Au fost împreună 20 de ani
Ea e Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. A lăsat-o și s-a cuplat cu Monica Bîrlădeanu. Au fost împreună…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
A murit strivit între fiare, la 11 ani, după ce a mers cu tatăl său să-i arate cum conduce TIR-ul. Filmul accidentului cumplit de pe Autostrada Soarelui
A murit strivit între fiare, la 11 ani, după ce a mers cu tatăl său să-i arate cum conduce TIR-ul. Filmul accidentului…
PISICA supraviețuitoare de pe Titanic! „Am văzut-o cum își SALVA puii...
PISICA supraviețuitoare de pe Titanic! „Am văzut-o cum își SALVA puii...
Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public
Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public
Oana Ciocan rupe tăcerea după ce Zanni a dezvăluit că Jador ar fi agresat-o: 'Vă asigur că Poliția știa'
Oana Ciocan rupe tăcerea după ce Zanni a dezvăluit că Jador ar fi agresat-o: 'Vă asigur că Poliția știa'
Mașinile care NU trec ITP-ul. Ce obligații au șoferii: Trebuie înlocuite cu totul
Mașinile care NU trec ITP-ul. Ce obligații au șoferii: Trebuie înlocuite cu totul
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
Simone Tempestini a câştigat etapa de super rally de la Bucureşti
Simone Tempestini a câştigat etapa de super rally de la Bucureşti
În cât timp se prescrie, de fapt, o sancțiune rutieră?
În cât timp se prescrie, de fapt, o sancțiune rutieră?
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat…
×