INTERVIU VIDEO | „FCSB înseamnă Steaua”. Mirel Rădoi dezvăluie ce mare atacant i-a provocat „otită”, spune ce simte când știe că Ghencea se dărâmă, anunță ținta naționalei U21 și își spune opinia despre evenimentele din Piața Victoriei. Plus Halep la US Open și prietenul Neșu

  • Publicat:
  • Actualizat:
Mirel Rădoi va debuta pe banca echipei naționale ca selecționer al României U21 pe 7 septembrie în deplasarea din Portugalia. Fostul stelist a vorbit, în exclusivitate, cu ProSport despre emoțiile care îl încearcă înaintea întâlnirii cu tricolorii mici – „am atât de mult de povestit încât nu știu cu ce să încep” -, despre lupta FCSB-ului pentru grupele Europa League – „Rapid Viena este cea mai bună echipă dintre toate cu care a jucat Steaua până acum”, dar și despre „otita” provocată de Thiery Henry sau despre omul minunat – Mihăiță Neșu. 
 
Bună ziua, în primul rând vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră, spuneți-mi cum vă simțiți în calitate de selecționer al naționalei României Under21?
Bună ziua, vă mulțumesc pentru invitație, este o poziție inedită pentru mine și mă simt puțin emoționat, dar sunt emoții pozitive, sper că ceea ce le voi transmite băieților să fie de bun augur.
 
Care sunt sentimentele înaintea primelor meciuri cu Portugalia și Bosnia-Herțegovina?
Sincer, am atât de mult de povestit și să le spun jucătorilor încât nu știu cu ce să încep. Sper să înțeleagă cât mai mult din informațiile pe care le vor avea și sper ca la această dublă să ieșim învingători în cele două partide.
 
Înainte să faceți selecțiile pentru convocări, care sunt principalele trei criterii pe care vă axați?
Trei criterii ar fi puține să vă spun, dar vă pot da câteva amănunte. Contează evident forma sportivă, contează din punct de vedere psihologic cum sunt ei, contează integrarea jucătorilor și aici m-aș referi la generația de 19 ani care se va regăsi în această convocare și în plus de asta, contează foarte mult profilul jucătorului pentru ceea ce urmează în meciurile cu Portugalia și Bosnia.
 
 
Aș vrea să vă întreb despre un jucător despre care s-a vorbit foarte mult în ultima perioadă. Este vorba de Postolachi, care a obținut cetățenia română, dar nu și convocarea?
Noi nu am știut în momentul în care am făcut convocările dacă actele sunt gata. Voi discuta cu Cosmin Contra și vom vedea care va fi decizia finală, dar ne bucurăm că el a acceptat pentru că degeaba noi am fi făcut toate demersurile dacă el nu ar fi acceptat. Dacă nu astăzi (n.r. – 22 august), probabil că mâine (n.r. – 23 august) vom lua o decizie finală. 
 
Ați mai putea să îl convocați acum?
Cred că da, dacă am găsi înțelegere la echipa de club și din punctul ăsta de vedere nu cred că ar fi probleme pentru că vorbim de echipa națională și cred că s-ar putea, da.
 
Având în vedere că este un debut pentru dumneavoastră, v-ați făcut un mini-speech înaintea întâlnirii cu jucătorii?
De obicei nu îmi pregătesc speech-uri, îmi place să fiu spontan, să le spun ceea ce gândesc la momentul respectiv și să le transmit ceea ce eu cred cu adevărat. Nu pregătesc speech-uri nici la interviuri, nici cu oricine la niciun fel de întâlnire. Nu mă gândesc ce aș putea spune să impresionez sau să mă gândesc la ceva, vreau să fiu cât mai sincer și direct.
 
În calitate de fost jucător ce sfaturi sau sfat important le-ați da actualilor jucători?
Cel mai important este să își respecte meseria pentru că fac atâtea sacrificii încât ar fi păcat să nu își respecte meseria. Înainte de toate cred că asta este cel mai important, după aceea evident că trebuie să se respecte între ei, dar eu cred că sfatul meu ar fi acesta: să își respecte meseria. 
 
„Pentru mine FCSB este Steaua, pentru că este echipa la care am avut continuitate, este echipa la care am jucat”
 
Vă este dor de perioada când erați jucător?
Stau și mă gândesc de foarte multe ori cum era atmosfera la începerea unei partide, la echipa de club sau chiar la echipa națională, când auzi imnul. Sunt momente când ai astfel de regrete, dar în momentul în care am renunțat la cariera de jucător mă gândeam că vor fi aceste regrete, dar va trebui să ne uităm de acum încolo în față. 
 
Credeți că dumneavoastră ați mai putea evolua așa cum face Baptista la CFR?
Probabil că o dată la 2-3 luni, pentru că zi de zi să te antrenezi la intensitatea la care se cere acum în 2018, în fotbalul modern, mi-ar fi foarte greu. Baptista o face, probabil, dar nu va putea face din 3 în 3 zile. Este un jucător de renume internațional, eu puteam să îl am coleg în Qatar la Al-Arabi, pentru că el a fost în tratative cu clubul în cele 6 luni cât am jucat eu acolo, dar, din păcate, am înțeles că din cauza părții financiare nu s-a realizat acest transfer, dar e un jucător de calitate care poate îmbunătăți nivelul fotbalului românesc. 
 
Ați jucat la Steaua foarte mult timp, apoi ați plecat în Arabia. Ați avut totuși oferte de la Inter, de la Arsenal, de la Șahtior, ce s-a întâmplat, de ce nu ați ajuns la un club important din Europa?
Șahtior și Inter au fost, cea de la Arsenal și celelalte care au apărut în spațiul mediatic nu știu cât de adevărate au fost, dar cel mai aproape a fost cea cu Inter. Probabil că și suma de transfer a contat foarte mult și până la urmă, cred eu că poate mai bine că s-a întâmplat așa, poate nu făceam față rigorilor fotbalului italian și până la urmă eu cred că contează foarte mult în cariera noastră, vorbim și de partea financiară, dar eu cred că contează performanța și chiar dacă nu am făcut-o la nivel foarte înalt în Europa, am făcut-o în Arabia unde am câștigat destul de multe trofee. 
 
Aveți vreun regret din perioada când erați jucător că nu ați mers în altă parte? 
Regret nu, dar stau și mă gândesc cum ar fi fost să joc măcar un meci în Serie A. Regrete nu am și de obicei nu le am pentru că îmi place să cred că ceea ce am ales și decis a fost cea mai bună variantă. 
 
FOTO Alexandru DOBRE – Mediafax Actualul selecționer se documentează zi și noapte despre tot ceea ce înseamnă metode de antrenament
 
Experiența din Arabia cum a fost?
Una destul de ciudată și foarte dificilă, dar după ce a intrat primul salariu mi-am revenit.
 
Cu Cosmin Olăroiu presupun că încă vorbiți?
Vorbim destul de des și a fost și norocul meu pentru a mă putea adapta foarte ușor, au fost el și staff-ul lui acolo și atunci mi-a fost mult mai ușor, altfel probabil că nu m-aș fi adaptat și probabil că m-aș fi întors în România. 
 
V-ați vedea antrenând în Arabia sau în China?
Sigur, când e vorba să antrenezi fotbalul este la fel pe peste tot, poate nivelul diferă, dar când vorbim de fotbal, vorbim aceeași limbă cu toții. În acest moment nu mă gândesc pentru că a fost una dintre condițiile pe care le-am pus când am semnat acest contract, să fac parte și din următoarea calificare, următorii doi ani și atunci mai devreme de doi ani și această calificare nu se pune în discuție ca eu să plec în Arabia. 
 
Care a fost cel mai puternic atacant pe care l-ați avut în față și aveți vreun semn de la el?
Semne am, am de la Gerrard, dar nu era atacant, mai am la pomete de la Van Nistelrooy și mai am de la Thiery Henry un început de otită, când a trecut pe lângă mine, dar lista ar putea să continue cu Del Piero, cu Inzaghi, sunt jucători care, stau și mă gândesc și zic: wow, chiar am jucat cu acești jucători. 
 
Obiectivul selecționerului României U21: „Indiferent cu cine vom juca, indiferent de vreme, de oră, dacă ne vor trezi la 6 dimineața va trebui să intrăm, să jucăm și să ne calificăm, este simplu”
 
Când treceți pe lângă stadionul Ghencea, ce sentiment vă încearcă?
Un sentiment plăcut sincer, chiar dacă în acest moment este scandal între cele două nu pot să neg că acolo a fost casa mea timp de 9 ani de zile. Încă stau în acea zonă și de fiecare dată când ies spre oraș prefer să trec prin acea zonă să mai văd stadionul încă o dată. 
 
Urmează să fie demolat, care este cea mai puternică amintire de pe Ghencea?
Meciul cu Valencia pentru mine rămâne un meci de referință. Evident că după a urmat meciul cu Villarreal s-a amânat, ningea cumplit afară, oamenii refuzau să plece din tribune, dar meciul cu Valencia rămâne un meci de referință pentru mine. (n.red. – În 2005, pe Ghencea, Steaua s-a impus cu 2-0 în fața echipei Valencia și s-a calificat în optimile Cupei UEFA)
 
Vi se întâmplă să fiți oprit pe stradă de suporteri, să vi se ceară autograf sau să faceți poze, să vă ceară să le povestiți ceva din cariera dumneavoastră ?
Se întâmplă și se întâmplă mult mai des, cel puțin acum, să mă oprească oameni care țin cu Dinamo, cu Rapid, cu Craiova, cu alte echipe. De obicei, când eram jucător activ mă opreau, dar felicitările erau în alt sens, în sensul negativ. Dar mă opresc oamenii, de cele mai multe ori mă întreabă dintre cele două Stele, cu care țin cu Steaua sau cu FCSB. Evident că le spun că pentru mine FCSB este Steaua pentru că este echipa la care am avut continuitate, este echipa la care am jucat. Sunt și faze mai nostime, sunt părinți care vor să facă poze și le spun copiilor: „știți cine este el?” Și copiii zic: „nu”. El este Mirel Rădoi, dar ei nu mai știu și este normal pentru că ei știu generația Chipciu, Stanciu, Popa, Chiricheș, cei care au câștigat cu Chelsea, cu Ajax. E normal pentru ei să fie așa, dar sunt momente nostime. 
 
Care este obiectivul principal?
În acest moment mă focusez doar pe echipa națională de tineret. Cariera de antrenor va continua toată viața pentru că într-una trebuie să profesezi și să te updatezi. Se schimbă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă în fotbal încât nu am crezut niciodată și nu cred că în niciun alt domeniu sunt atât de multe schimbări. Înainte de toate mă gândesc la aceste 4 meciuri și am un singur gând pe care-l voi spune și jucătorilor: Calificare! Indiferent cu cine vom juca, indiferent de vreme, de oră, dacă ne vor trezi la 6 dimineața va trebui să intrăm, să jucăm și să ne calificăm, este simplu. 
 
Vorbind de calificare, urmează să joace FCSB în playoff-ul Europa League, ce credeți că o să se întâmple, se califică?
Sperăm cu toții și atât ei, cât și CFR. Eu am fost și am văzut meciul direct dintre Rapid Viena și Slovan Bratislava și o spun mai cu jumătate de gură că Rapid Viena este cea mai bună echipă dintre toate cu care a jucat Steaua până acum, Rudar sau Hajduk. Va fi un joc destul de complicat pentru ei și sper ca ei și Nicolae Dică să îi facă pe jucători să înțeleagă importanța acestui meci pentru că vor beneficia de o atmosferă destul de ostilă, pe un teren care îi poate avantaja, dar o echipă care ca și intesitate a jocului are o intensitate destul de ridicată și sper ca Steaua să se ridice la nivelul acestei partide.
 
Ați vorbit cu Nicolae Dică înaintea acestui meci?
Am vorbit, evident că nu am putut să îi dau toate datele pe care le-am observat la această partidă. A înțeles acest lucru și îi mulțumesc pentru că eu eram într-o poziție destul de neplăcută, m-am dus din partea Federației și atunci Steaua trebuia să plătească jumătate din acest bilet 😊, dar m-am dus să îl urmăresc pe Ivan și atunci i-am explicat că nu mi se pare normal să îi dau toate detaliile, precum nici lui Ivan nu i-am dat toate detaliile despre Steaua.
 
Ce părere aveți de Andrei Ivan ?
Din punctul meu de vedere, am fost la acea partidă și chiar dacă a intrat în minutul 78 a fost decisiv pentru această calificare. Nu numai că a făcut faza golului 2, dar felul în care s-a mișcat în cele 18 minute în care a jucat a fost foarte bine. Chiar și faza golului 3, tot el a creat-o și a fost destul de activ în joc, era și normal că până la urmă a jucat 15-18 minute și era păcat să nu fi fost activ. Colegii au o părere foarte bună despre el, staff-ul are o părere bună despre el și i se vor acorda din ce în ce mai multe șanse.
 
Se tot vorbește despre felul în care el reacționează după gol, tumba aceea pe care o face, este așa de periculoasă ?
Chiar este, eu i-am spus și o să-i mai zic, eu nu aș putea să fac așa pentru că s-ar putea să fi făcut tumba, dar un genunchi să se ducă în dreapta, iar unul în stânga. Sper să nu aibă vreo problemă, dar i-am zis, în meciul cu Portugalia o să încercăm să aducem o bucată de burete și după fiecare gol să poți să aterizezi și să nu avem niciun fel de probleme. E periculos, dar să știți că sunt astfel de clauze. Eu am avut un coleg la echipă, la Al Ain, care la fel, celebra golul cu astfel de moment, și când a venit la club i s-a pus clauză să nu mai reacționeze în acel mod.
 
„Este foarte important ca noi, antrenorii, în momentul în care avem discuții cu jucătorii, să nu îi pregătim de fotbal, ci să îi pregătim de viață”
 
Referitor la campionatul nostru, Liga I, ce părere aveți de echipe? Cum vi se pare că se descurcă în acest start?
Ca și intensitate nu se ridică la nivelul anului trecut. Ca și goluri marcate și jocuri spectaculoase eu cred că sunt în creștere. Drept dovadă ne uităm că echipele nou-promovate au acumulat destul de multe puncte. Aici poate interveni o altă discuție, să spunem că primele clasate nu mai sunt la același nivel și că Liga I oarecum s-a reglat la mijlocul clasamentului. Din punctul meu de vedere campionatul nu o ia în jos și cred că toate echipele care vin din eșalonul secund își dau seama că între Liga a II-a și Liga I este o diferență destul de mare și atunci vin mult mai bine pregătite. 
 
FOTO Alexandru DOBRE. În Ghencea, a fost celebru un banner care-l înfățișa pe Rădoi, alături de Lăcătuș și Martinovic. Dăruire, sacrificiu, viață
 
Eusebio Di Francesco, antrenorul Romei, a spus la ProSport că lui îi place foarte mult de Ianis Hagi și de Manea de la Cluj, apoi au mai apărut informații despre Tătărușanu dorit de Napoli sau, acum, Răzvan Marin este în vizorul celor de la AS Monaco. De ce nu se concretizează? 
Pentru că la noi e mult mai simplu. În momentul în care un antrenor declară, cele mai multe șanse sunt ca acel transfer să se realizeze. În străinătate, în momentul în care un antrenor declară că îl vrea pe X va trebui să treacă de anumite obstacole și când vorbim de anumite obstacole vorbim de departamentul de scouting, vorbim de directorul sportiv, vorbim de președinte, de patron. Și atunci, de la o simplă declarație că X va ajunge la echipa Y sunt pași lungi. Și v-aș da un simplu exemplu, cel puțin echipele din Italia, în momentul în care apare un nume foarte interesant de jucător, acesta este trecut în departamentul de scouting aproape 14 zile. Este analizat profilul jucătorului sportiv, după aceea caracterul lui, se ia toată istoria din spate, de la câți frați ai, de la prietenă, dacă ai copii. Se analizează toate aspectele astea, față de România unde dacă ai zis că îl vreau azi pe cutare, în două trei zile îl ai și s-a realizat transferul. În străinătate stau cu totul și cu totul altfel lucrurile. 
 
Mirel Rădoi: „Simona Halep e din ce în ce mai bine din punct de vedere mental”
 
Trecem un pic de la fotbal la tenis, ce părere aveți de Simona Halep?
Cred că aceeași părere pe care o are majoritatea oamenilor, ne face mândri că suntem români, să fim mândri de ea și nu face altceva decât să facă cinste acestei țări, care a investit foarte, foarte puțin sau minimum în tenis de câmp. Probabil că performanțele ei au făcut ca multe academii de tenis să se deschidă în ultimii ani în România. Altfel, eu cred că dacă ea nu avea această performanță, nu vedeam nici aceste academii. Mă bucură să o văd, modestia ei, până la urmă este locul unu mondial și să vină cu atât de multă modestie la interviuri nu face altceva să ne arate tuturor că este un exemplu de urmat. 
 
La US Open ce credeți că o să facă?
Cred că este momentul să câștige al doilea Mare Șlem și eu cred că are toate atuurile. Vedem că din punct de vedere mental este din ce în ce mai puternică. Este un aspect la care ea a lucrat foarte mult în ultimul timp și pe care nu îl stăpânea foarte bine. 
 
Haideți să trecem la alt subiect. Neșu a declarat că trece prin cel mai bun moment al vieții lui. Ce părere aveți de forța acestei persoane pe care a încercat-o viața foarte greu?
Pare un paradox, dar tocmai asta voiam să spun. De fiecare dată când ne întâlnim cu el, parcă el ne dă nouă forță și putere să mergem mai departe și să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, când de fapt ar trebui să fie lucrurile invers. Noi cu gândul acesta mergem, noi să îl curajăm pe el, să îi arătam ceea ce poate urma pentru el și de fapt lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. Chiar și la ultimul eveniment a fost o întâlnire mai mult decât spectaculoasă. L-am văzut cu atâta energie cum n-am văzut la un om în situația lui. Tot ceea ce s-a întâmplat cu acea gală, aproape jumătate din ea a fost făcută de el, să nu mai zic că lucra până la 6, 7 dimineața, după care dormea 3, 4 ore sau se apuca din nou de treabă. Momentele în care el își alege să se odihnească sunt alea 3, 4 ore când nici nu vrea să deranjeze pe cineva. Adică și momentul de somn el și-l alege în așa fel încât să nu interfereze cu altcineva. De câte ori va fi ocazia și vom putea să facem, și sperăm să o facem în continuare, acest eveniment va fi prezentat la scară națională. 
 
„Dacă ar fi să ne cerem țara înapoi, așa cum o spune marea majorității cred că o putem face într-un mod civilizat nu cred că trebuie să vedem oameni răniți”
 
Clar este un exemplu pentru toată lumea…
Absolut și ceea ce face el, chiar și în acest eveniment, care a fost la Oradea, aproape toate încasările s-au dus către Fundația lui. Deci nicidecum ceea ce unii dintre oameni își pot închipui că se întâmplă cu banii, Mihăiță Neșu nu face altceva decât să ajute copiii aceeia care chiar au nevoie și care trec prin situația lui. 
 
Pe 10 august ați fost în Piața Victoriei?
Nu și nu aș face-o! Mi se pare cumplit că indiferent care sunt motivele oamenilor, tu ca om normal să poți să te duci să sari la bătaie cu un om care trebuie să te apere, să îți creeze siguranță, pentru mine astfel de lucruri nu se pot întâmpla. Dacă ar fi să ne cerem țara înapoi, așa cum o spune marea majorității cred că o putem face într-un mod civilizat nu cred că trebuie să vedem oameni răniți, nu cred că trebuie să vedem sânge, să nu zic oameni care pot muri în astfel de incidente. Nu sunt de acord, putem să o facem mult mai pașnic și altfel. 
 
Dacă ar fi să dați un sfat suporterilor care nu prea mai vin la stadion, ce le-ați transmite?
Evident că mesajul ar fi să vină, dar asta depinde de ei.
 
De ce nu mai este același interes, așa cum era înainte?
Pentru că, din păcate, nici fotbalul nu mai transmite ceea ce transmitea înainte. Nu mai transmite pasiune, imediat cum este o întrebare care nu ne convine răspundem foarte agresiv, conflictul dintre persoanele care sunt implicate în sport, vedem cum apar la televizor, și atunci nu facem altceva decât să transmitem și fanilor mai departe această stare de confuzie, de agresivitate. În momentul în care vin la meci și nu sunt satisfăcuți din punct de vedere sportiv sau al spectacolului fotbalistic, normal că la prima pasă greșită și ei au o reacție pentru că ceea ce se întâmplă la televizor vin și expun și ei. Eu cred că înainte de toate, noi ca echipă națională și echipe de club ar trebui să încercăm să practicăm un fotbal mai spectaculos pentru a-i readuce pe oameni la stadion, să vină cu acea plăcere, să vină cu soția și cu copilul la meci ca la un spectacol, nu să vină, în momentul în care s-a văzut o pasă greșită sau o atitudine delăsătoare la un jucător să vină să își expună toate frustrările prin care trece acasă sau la serviciu. 
 
Vina este din ambele părți, fotbalul nu mai e la fel de spectaculos cum era înainte, dar și oamenii sunt mult mai critici, mai nerăbdători, poate că și lipsa de performanțe. 
E adevărat că și clasa socială și ceea ce se întâmplă în societate în acest moment aduce o parte negativă și către sport, dar eu încerc să caut vina la ceea ce putem noi să îmbunătățim. Eu cred că marea parte din vină o avem noi. Indiferent că am fost jucător și că acum sunt antrenor. Trebuie să facem în așa fel încât în momentul în care ieșim public să avem o discuție sau un discurs în așa fel încât să îi facem pe oameni să înțeleagă ceea ce vrem, să înțeleagă că noi nu facem altceva decât ca ei să se întoarcă la stadion. Din păcate, sunt foarte puțini antrenor care fac asta, cei mai mulți dintre ei încearcă să își creeze un CV pentru a putea să antreneze în străinătate și ar putea crește din punct de vedere financiar. 
 
Poate că și antrenorii au niște mici frustrări. Edi Iordănescu nu a fost lăsat la CFR să continue, Oprița la fel a plecat și el repede. Probabil și ei sunt puțin încărcați de situația în care sunt puși.
E normal să fie așa, dar în momentul în care venim în fața dumneavoastră noi nu trebuie să arătăm acele frustrări. Chiar dacă le avem și le trăim noi trebuie să arătăm cu totul și cu totul altceva. Înainte de toate noi trebuie să arătăm siguranță pentru că asta trebuie să transmitem și jucătorilor. Din punctul meu de vedere și un mesaj greșit dacă îl transmiți jucătorilor contează, trebuie ca tonul să fie același și constant, chiar dacă ei se pot îndoi de mesajul pe care tu îl transmiți, din felul în care îl transmiți ei pot deveni siguri pe acest mesaj. Eu cred că asta e imaginea pe care noi trebuie să o oferim. Desigur că fiecare poate întâmpina mai multe nemulțumiri. Și cariera asta e făcută astfel încât indiferent de cât de multe rezultate pozitive vei avea, va veni și momentul când vei pierde și vei avea frustrări, dar asta nu înseamnă că va trebuie să le arătăm public.
 
Ce înseamnă să fii antrenor și aici mă refer la legătura pe care o aveți cu jucătorii, adică trebuie să fiți și profesor, și părinte probabil la un moment dat, și psiholog, cred că trebuie să fie un cumul de calități pe care trebuie să le aibă un antrenor, pentru a fi de succes?
Asta pare interesant și asta comparam în cele 6 luni pe care le-am petrecut la cursurile de antrenori, pentru că înainte meseria de antrenor solicita doar acele două ore când antrenai și apoi plecai acasă. În ziua de azi,  trebuie să fii pedagog, trebuie să fii psiholog, trebuie să le fii frate, prieten, tată. Trebuie să știi momentul când să îl tragi de ureche, când să îl pupi, dar nu de față cu ceilalți pentru că devii subiectiv, dar e plăcută pentru că  încerci în fiecare domeniu tu ca persoană să poți să te documentezi. Chiar asta ni s-a spus la școala de antrenori, este foarte important ca noi, în momentul în care avem discuții cu jucătorii, să nu îi pregătim de fotbal, să îi pregătim de viață și eu cred că aici, din punctul acesta de vedere, suferim foarte mult. 
 
Vă mulțumesc frumos și multă baftă în continuare. 
Mulțumesc și eu, oricând cu cea mai mare plăcere. 
 
Foto: Alexandru DOBRE – Mediafax. Mirel, un fotbalist respectat și de colegi, și de adversari
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Cel mai nou cuplu din showbiz! Ireal cu cine s-a cuplat Fulgy, fiul Clejanilor 😲
Cel mai nou cuplu din showbiz! Ireal cu cine s-a cuplat Fulgy, fiul Clejanilor 😲
Radu Drăgușin a intrat în istoria Premier League! Borna atinsă
Radu Drăgușin a intrat în istoria Premier League! Borna atinsă
Mii de euro de la stat pentru tinerii care vor deveni părinți! Ce condiții trebuie să îndeplinească
Mii de euro de la stat pentru tinerii care vor deveni părinți! Ce condiții trebuie să îndeplinească
Catalanii trec la ‘amenințări’! Starul Barcelonei care ar putea fi dat afară la finalul sezonului
Catalanii trec la ‘amenințări’! Starul Barcelonei care ar putea fi dat afară la finalul sezonului
Juri Cisotti ar fi luat decizia finală! Dorit cu insistenţă de FCSB şi Dinamo, starul Oţelului s-a decis cu ce echipă va semna
Juri Cisotti ar fi luat decizia finală! Dorit cu insistenţă de FCSB şi Dinamo, starul Oţelului s-a decis cu ce…
"Vă spun, nu pot să mă abţin". Titularul de la Rapid are ofertă de 3 milioane de euro din străinătate:…
Cuplul ANULUI în showbiz! Și-a făcut iubită mai tânără decât fiica lui și nu-și poate lua mâinile de pe ea nici pe stradă!
Cuplul ANULUI în showbiz! Și-a făcut iubită mai tânără decât fiica lui și nu-și poate lua mâinile de pe ea…
ȘOC! Victor Cornea a părăsit-o pe Andreea Bălan chiar în ziua de Crăciun. Anunțul făcut de sportiv
ȘOC! Victor Cornea a părăsit-o pe Andreea Bălan chiar în ziua de Crăciun. Anunțul făcut de sportiv
BANCUL ZILEI. Bubulina: – Bulă, te-am rugat să bați covorul. Ai făcut-o?
BANCUL ZILEI. Bubulina: – Bulă, te-am rugat să bați covorul. Ai făcut-o?
Detaliile ascunse din chitanţele Nordis prezentate de Marcel Ciolacu. În loc să stingă scandalul, a turnat gaz pe foc
Detaliile ascunse din chitanţele Nordis prezentate de Marcel Ciolacu. În loc să stingă scandalul, a turnat gaz pe foc
AMANTA care a pus pe jar familia regală a României! Prințul Carol avea de fapt...
AMANTA care a pus pe jar familia regală a României! Prințul Carol avea de fapt...
ȘOC! Soția lui Petre Daea a cerut ordin de protecție împotriva fostului ministru al Agriculturii!
ȘOC! Soția lui Petre Daea a cerut ordin de protecție împotriva fostului ministru al Agriculturii!
Este ordin de la UE pentru toți șoferii din Europa! Intră în vigoare de la 1 ianuarie 2025
Este ordin de la UE pentru toți șoferii din Europa! Intră în vigoare de la 1 ianuarie 2025
VIDEO Cristiano Ronaldo a încercat apa înghețată din Laponia. Imagini senzaționale cu celebrul fotbalist
VIDEO Cristiano Ronaldo a încercat apa înghețată din Laponia. Imagini senzaționale cu celebrul fotbalist
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Au început reducerile de iarnă: mii de jocuri la prețuri accesibile
Au început reducerile de iarnă: mii de jocuri la prețuri accesibile
Guardiola recunoaşte că Manchester City ar putea rata accesul în Liga Campionilor
Guardiola recunoaşte că Manchester City ar putea rata accesul în Liga Campionilor
Ce vehicule poți conduce în 2025 cu permis Categoria B? Aceste reguli se aplică și în spațiul Schengen?
Ce vehicule poți conduce în 2025 cu permis Categoria B? Aceste reguli se aplică și în spațiul Schengen?
Oana Roman, mesajul emoționant despre Mioara, mama ei și dorul pe care i-l poartă. Ce i-a zis fiica ei, Isa, de Crăciun
Oana Roman, mesajul emoționant despre Mioara, mama ei și dorul pe care i-l poartă. Ce i-a zis fiica ei, Isa,…
×