Ionel Dănciulescu, despre banii pe care îi are de primit de la Dinamo: „Mi-ar trebui o emisiune să vorbesc despre asta!”
Ionel Dănciulescu speră în continuare ca Dinamo să se achite de datoriile pe care le are față de el. Fostul director sportiv al „câinilor” dezvăluie că a renunțat la sume uriașe pentru binele clubului.
Ionel Dănciulescu a fost primul om îndepărtat de la Dinamo, odată cu venirea spaniolilor lui Pablo Cortacero la conducerea clubului.
Roș-albii au și acum restanțe financiare față de fostul mare atacant. Dănciulescu pare dezarmat, cu atât mai mult cu cât Pablo Cortacero nu poate reveni în România. S-a îmbolnăvit de covid-19, iar oamenii din club au început să dea bir cu fugiții.
Ionel Dănciulescu, despre banii pe care îi are de primit de la Dinamo: „Mi-ar trebui o emisiune să vorbesc despre asta!”
„Sunt banii mei, trebuie să-i primesc până la urmă, așa cum au primit și alții. De-a lungul timpului am renunțat la mulți bani, nu ca acum.
Poate o să facem o emisiune în care o să vorbesc despre asta. Ohooo, la mult mai mulți decât ce am de primit acum”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.
Marcel Pușcaș, acuzații grave la adresa spaniolilor de la Dinamo: „Se numește spălare de bani!”
Despre criza financiară din Ștefan cel Mare a vorbit și Marcel Pușcaș. Fostul oficial de la Federația Română de Fotbal a avut cuvinte dure la adresa noilor investitori de la Dinamo, pe care îi bănuiește de spălare de bani.
„Am și botezat acest club, «El Nuevo Dinamo», printr-o postare pe Facebook și a fost preluată această titulatură. «El Nuevo» e tot vechiul «New Dinamo», nu s-a schimbat nimic.
Mă mir că nu există interesul factorilor de răspundere la o eventuală sesizare a Federației, cu privire la sursa și proveniența banilor acestor investitori spanioli. Eu am auzit «de pe stradă» că ar fi un fond de investiții care nu este recunoscut și reglementat de nicio țară Europeană.
Lucruri de genul ăsta atrag după sine alte probleme, adică, spălare de bani se numește, mai pe scurt! Nu știu dacă e adevărat, dar trebuie făcut un control.
Dacă tu, ca român, mergi în străinătate să-ți cumperi o casă, automat autoritățile te întreabă care este proveniența banilor. Acești spanioli sau acest fond de investiții ar trebui verificat, nu are nimeni nimic cu ei, dar așa e normal.
Cel care a vândut acțiunile sociale nu a verificat solvabilitatea acelor oameni. Prima greșeală e acolo, a două greșeală este la Federația Română care n-a verificat unitatea, solvabilitatea și acuratețea banilor respectivi.
Au mai fost greșeli de genul ăsta și cu italienii, mă gândesc la UTA, Poli Timișoara, Piatra Neamț”, a declarat Marcel Pușcaș, la PRO X.