Argăseală: „Nu l-am ironizat pe Boștină”

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a afirmat că nu a avut intenția de-al ironiza pe dinamovistul Gabriel Boștină atunci când a spus că era normal ca golul pe care l-a marcat în confruntarea cu Pandurii să fie anulat deoarece a fost înscris cu piciorul drept,  și nu cu stângul.

"Am spus acel lucru pentru a sublinia faptul că arbitrul a luat o decizie greșită și nu m-am îndoit de calitățile de fotbalist ale lui Gabriel. Am discutat cu el la telefon și i-am explicat cum au stat lucrurile. De asemenea, el mi-a spus că a fost dezinformat de presă, motiv pentru care a facut acea declarație ironică la adresa mea", a spus Argăseală.

Publicat: 29 07. 2008, 15:00
Actualizat: 29 07. 2008, 15:02