Argăseală nu știe câte titluri are Steaua, dar știe că echipa se va numi FCSB. „Din punct de vedere legal, asta e cea mai bună soluție. Nu înțeleg supărarea, suntem echipa care a câștigat ultimele trei titluri”
Discuțiile cu privire la forma în care clubul care a câștigat ultimele două titluri în Liga I se va prezenta în returul campionatului se intensifică în această perioadă, una în care cei care îl conduc sunt nevoiți să răspundă numeroaselor reacții venite fie de la foste glorii, fie de la părți ale galeriilor. După ce Tudorel Stoica a criticat în termeni duri felul în care este gestionată situația la club și după ce Peluza Sud a dat un comunicat în care fanii erau îndemnați să boicoteze jocurile noii FCSB, Valeriu Argăseală a ținut să își expime punctul de vedere cu privire la situație.
„Pot să spun că noi nu avem altceva de făcut decât să respectăm legea, hotărârea ÎCCJ și atât! FCSB înseamnă Fotbal Club Steaua București, echipa care este continuatoarea tradiției. Eu când am făcut referire la valoarea mărcii am făcut referire la plusul pe care l-am adus echipei care a făcut performanță în 1986„, a spus președintele Stelei într-o intervenție televizată la Sport.ro
„Trebuie să respectăm legea, că ne convine sau nu, nu avem ce să facem! Legat de palmares, la club este palmaresul dat de Clubul Sportiv al Armatei la momentul cedării. Problema e legată doar de marcă și însemne„, a mai spus fostul tușier, cel care a părut că nu știe exact palmaresul din ultimii ani al clubului pe care îl conduce. „Cred că la o echipă care a câștigat ultimele trei campionate la rând [corectat de moderatorul emisiunii] sigur… două, două și jumătate deocamdată, să nu fiu prea optimist, nu ar trebui să mai fie atâta supărare„.
Vestea proastă pentru fanii campioanei este aceea că discursul lui Argăseală nu prea lasă loc speculațiilor cu privire la o posibilă folosire, chiar și cu caracter temporar, a siglei de până acum și în startul returului. „Acel acord cu Armata, urmare a unor discuții de câteva ore, era de fapt o înțelgere, o soluție pentru a pune în aplicare hotărârea ÎCCJ. Din punct de vedere legal, aceasta e cea mai bună soluție. Noi am căutat altă soluție, dacă oricine poate găsi o alta – legală – atunci nu este niciun fel de problemă„.