Dezvăluiri în premieră despre episodul cu burgerii din vestiarul lui Dinamo. Steliano Filip, acuzat de Mircea Rednic pe nedrept: „Nu el a făcut comanda”
Discuția cu burgerii consumați în vestiarul lui Dinamo a fost deschisă de Mircea Rednic. Dorind să dovedească faptul că unii jucători aveau kilograme în plus și nu aveau o dietă corectă, Mircea Rednic a povestit un episod petrecut în turul campionatului, când Dinamo a jucat la Mediaș, cu Gaz Metan.
„80% dintre jucători erau grași. După conferință, la meciul cu Gaz Metan, jucătorii mâncau burgeri. Trei sferturi din echipă. Cine a luat comanda? Filip. E corect să decizi soarta lui Rednic și Stoican?”, a spus Rednic la Digi Sport.
„Au cerut să fac burgeri, pentru că am jucat cu unii dintre ei”
Eric de Oliveira are un restaurant în Mediaș și de acolo au fost comandați burgerii. Fostul mijlocaș spune că Rednic este într-o eroare și că nu Steliano Filip a fost cel care a făcut comanda.
În plus, brazilianul le ia apărarea jucătorilor lui Dinamo, spunând că aceștia au comandat cu o zi înainte de meci, pentru după joc și că acest obicei îl au mai mulți dintre foștii săi adversari sau coechipieri, când ajung la Mediaș.
„Nu vreau să fiu răutăcios, să mă bag. Rednic este prea mare în România, Filip este un jucător mare pentru Dinamo. Părerea mea este că nu are niciun sens această discuție. Nici nu a fost din partea lui Filip (n.r. comanda). Nu vreau să spun cine, dar nu a fost Filip. Au cerut să fac burgeri, pentru că am jucat cu unii dintre ei. A fost cu o zi înainte de meci, nu cu câteva ore înainte de meci. Mie mi se pare o chestie normală. Dacă merg eu la București și Filip are un restaurant și sunt liber a doua zi, l-aș susține pe colegul meu. Mie mi s-a părut OK. Nu au fost singurii. S-a comandat pentru după meci”, a povestit brazilianul, la Look Sport.
Leo Grozavu i-a dat și el dreptate fostului jucător: „Până la un punct și eu sunt de acord cu ce spune Eric. Îl cunoșteau, au o relație au comandat pentru el. Până la urmă nu cred că de la un burger nu mai pot să joc fotbal. E adevărat că dacă ar fi să fim profesioniști ca Barcelona, unde fiecare are meniul lui făcut de nutriționiști… Dar noi nu suntem acolo. Ce spune Eric este foarte normal”.