FOTO Cardoso, ȘOCAT de tradițiile românești!** „Până acum nu am mai mâncat piele de porc!”

Jucătorii, staff-ul și conducerea Pandurilor Tg. Jiu au încheiat cel mai bun an din istoria clubului cu o petrecere care a avut loc la un restaurant de lux din Tg. Jiu. Petrecerea a început în forță, cu tăierea porcului, unul pe măsura rezultatelor gorjenilor din acest sezon. Au urmat apoi câteva ore de voie bună, în care lăutarii au reușit să-i țină zeci de minute pe ringul de dans pe jucători. Seara s-a încheiat cu un tort în forma unui teren de fotbal.

Cardoso, porcul și șoriciul

Dacă pentru majoritatea jucătorilor, momentul tăierii porcului a însemnat adevărate „lupte” pentru șorici, brazilianul Cardoso a fost mult mai circumspect. Acesta s-a lăsat cu greu adus lângă animalul tranșat și colegii și staff-ul au dus adevărate lupte de convingere pentru a-l face să guste din șorici. Brazilianul a cedat în cele din urmă, dar numai după ce și-a pus câțiva coechipieri să guste primii din bucata care i-a fost oferită, pentru a se convinge că șoriciul chiar se mănâncă și nu cade victima unei glume a coechipierilor. „Nu am mai mâncat până acum piele de porc. La noi în Brazilia nu e tradiția asta. Noi cumpărăm direct carnea, nu prea am văzut animale tăiate așa. Eu nu aș avea curajul să omor un animal”, a spus Cardoso.

Chiricheș, cu ochii în lacrimi

Vlad Chiricheș a terminat petrecerea cu ochii în lacrimi, pentru că la finalul ei, acesta nu mai era jucătorul Pandurilor. Fundașul a tăiat tortul, s-a îmbrățișat cu toată lumea și a părăsit restaurantul lăcrimând, la brațul prietenei sale. „E greu să mă despart de ei pentru că au fost clipe minunate pe care le-am trăit împreună”, a spus fotbalistul care în ianuarie se va prezenta la reunirea Stelei.

Publicat: 19 12. 2011, 11:51
Actualizat: 19 12. 2011, 11:53