Meniu pentru primul loc

Steaua este singura echipă din Liga I care și-a adus în Antalya
bucătarul. Marius Fălan este înregimentat la clubul din Ghencea din
anul 2000, dar în acest turneu de pregătire nu le gătește
jucătorilor, ci supraveghează îndeaproape meniul hotelului, care nu
conține decât paste ori carne de pește sau de vită.

Stafful tehnic ia măsuri speciale pentru ca jucătorii să poată
da randamentul maxim, dar și să mănânce sănătos. Astfel, în primul
stagiu de pregătire din Turcia, fotbaliștii lui Marius Lăcătuș au
avut voie să se delecteze chiar și cu dulciuri.

Au
avut undă verde la baclava

Baclavaua a putut fi gustată fără ezitare, restricția fiind pusă
doar la dulciurile care conțin creme sau siropuri. De la micul
dejun ori de la cină nu lipsesc niciodată fructele. De asemenea, nu
lipsesc nici pastele, care sunt considerate de bucătarul
roș-albaștrilor principala gustare din meniu. Carnea de pește sau
de vită este la fel de prețuită, iar seara, roș-albaștrii se pot
delecta și cu o porție de supă.

Publicat: 25 01. 2011, 01:18
Actualizat: 25 01. 2011, 01:19