Dumitru Dragomir a încercat din răsputeri ca pe stadioanele din România să nu aibă loc manifestări împotriva sa. Jandameria a vrut inițial să nu îi lase pe fanii Stelei cu plăcuțe în peluză, dar după îndelungi parlamentări, acest lucru a fost posibil. Rezutatul în mod sigur l-a băgat în fibrilații pe șeful LPF, care a primit un mesaj clar că nu mai este dorit.
Campionatul stă să se termine și Steaua are șanse minime pentru titlu în timp ce Dinamo trage pentru un meritoriu loc 4. Lucru resimțit din plin de fani. Ce le-a rămas? Doar să se răfuiască între ei, dar parcă nici asta nu mai e ca altă dată. Nu s-au mai spart capete, nu s-au mai alergat pe la metrou semn că s-au liniștit ori s-au săturat.
17 mai 2012 a avut alte repere față de ce sperau fanii celor două rivale. Nu sunt pe primele două locuri în clasament, una din ele abia speră la campionat, cealaltă e aproape în vacanță, iar în aer mirosea a aranjament. Pe străzile din Vatra Luminoasă atmosfera te împingea să crezi că una din combatante e CS Mioveni, chiar dacă s-au dat toate biletele. Răspunsul îl avem de la un locatar din zonă. „S-au obișnuit să vină mai târziu că se intră repede acum de când e noul stadion”. Deci civilizația adusă de noua arenă face să nu se mai spargă capete, nu altceva.
Înainte de rivalitate și orgolii Liniștea și pacea dintre cele două tabere avea să ne fie explicată mai bine în momentul în care Benquerenca a fluierat începutul partidei. Peluza Stelei a afișat o coregrafie inedită pe stadioanele din România împotriva celor care de 20 de ani conduc fotbalul nostru. Inițiativa a fost imediat aplaudată de rivali, semn că între două cluburi care se dușmănesc de peste 60 de ani, poate exista front comun împotriva unui rău mai mare.
PROTECȚIE Acoperiș tras Pentru prima dată de la meciul Steaua – Rapid, pe Național Arena a fost tras acoperișul pentru a proteja suprafața de joc de ploaie. Astfel, cu toate că în București a plouat pe tot parcursul serii, instalația pentru care Primăria Capitalei a plătit peste 20 de milioane de euro și-a făcut pe deplin datoria și a protejat atât gazonul, cât și spectatorii din tribună. (Cristian VOINEA)
AMENAJARE „Pimp my” Arena Pentru a-i face pe suporteri să accepte mai ușor faptul că derby-ul cu Dinamo nu s-a jucat pe Ghencea, oficialii Stelei au încercat să „decoreze” Național Arena în culorile clubului. Astfel, pe gardurile de la marginea fiecărui inel al stadionului au fost instalate bannere cu sloganul adoptat de Steaua: „Trup și suflet pentru culori”. Mai mult, inscripțiile rămase de la finala Europa League au fost modificate astfel încât pe unele bannere se putea citi „Steaua Bucharest 2012” în loc de originalul „Final Bucharest 2012”. (Cristian VOINEA)
GEST Steliștii au fost susținuți de legende Elevii pregătiți de Mihai Stoichiță au fost încurajați aseară în jocul cu Dinamo și de o parte dintre foștii mari fotbaliști ai clubului din Ghencea. Astfel, în lojele stadionului au luat loc: Gică Hagi, Dan Petrescu, Ștefan Iovan , Tudorel Stoica și Mirel Rădoi. Totodată, fanii lui Dinamo au aplaudat și ei la rândul lor atunci când pe stadion a fost anunțat la stația de amplificare numele lui Mihăiță Neșu.(Cristian VOINEA)
SUPORT Fanii Craiovei, aplaudați de steliști Drama prin care trec suporterii Universității Craiova i-a impresionat și pe omologii lor de la Steaua. Înaintea meciului de aseară, în momentul în care steliștii intrau pe Național Arena, și-a făcut apariția lângă stadion o mașină din care se auzea imnul Științei. Momentul a fost primit cu aplauze și încurajări de suporterii Stelei care au declanșat imediat o serie de insulte la adresa lui Mircea Sandu și a lui Dumitru Dragomir. (Cristian VOINEA)
Inele de campioni 2012: ProSport premiaza pentru al cincilea an consecutiv campioana României cu inele de campion!
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER