Știința a fost deconectată de la aparate. La două luni după ce intrase într-o profundă comă fotbalistică, Universitatea respiră din nou. Noua Știința propune o altă atitudine, disponibilitate la efort, dăruire și un sistem de joc asemănătoare, păstrând proporțiile, cu cele ale Spaniei în Africa de Sud.
Amicalul de sâmbătă cu Gaz Metan Craiova (scor 4-3) a fost ca o gură de oxigen pentru suporterii Universității. Au văzut o nouă echipă, schimbată mult în bine. Oltenii au impresionat mai ales prin disponibilitatea la efort, care aduce aminte de „era Napoli”. Atitudinea jucătorilor s-a schimbat și ea. „În prima parte a meciului am văzut o echipă serioasă, disciplinată. Suntem aproape gata de startul sezonului”, a anunțat antrenorul Aurel Țicleanu. Cel mai în formă atacant al său, Mihai Costea, știe care e secretul transformării Științei: „Suntem foarte bine pregătiți, ne-am antrenat bine în această vară. Să sperăm că vom demonstra asta și în campionat”. Rezervele lasă de dorit Jocul cu divizionara secundă a scos la lumină însă și problemele Științei. Cea mai mare dintre ele o reprezintă postul de fundaș stânga. Sorin Bușu pare să nu fie încă la nivelul celorlalți coechipieri din apărare, iar varianta de rezervă este și ea una de avarie, Ștefan Bărboianu, care până acum a evoluat mijlocaș la închidere și fundaș dreapta.
O altă problemă majoră rămâne, ca și în sezonul trecut, lipsa soluțiilor de pe banca de rezerve. În afară de Gângioveanu și Firțulescu, restul tinerilor nu par capabili să se ridice la nivelul titularilor. Se așteaptă însă revenirile lui Alex Pițurcă și Wobay, care ar putea aduce un plus echipei.
Cred că avem 16 jucători foarte buni, plus încă patru în devenire Adrian Mititelu, patron U Craiova Încercăm să jucăm cât mai bine, să dăm satisfacție numeroșilor suporteri ai Universității Silviu Lung jr, portar U Craiova
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER