Aveți un calcul făcut despre cheltuielile pe care le presupune un club de fotbal? În acest moment nu știu exact, dar sper să am o imagine mai clară după ce se termină auditul.
Cât de larg vă veți deschide buzunarele? Implicarea mea la club s-a făcut pe criterii sentimentale, dar vă spun cât se poate de deschis că pe termen lung nu am de gând să pierd bani din fotbal. Cluburile de succes sunt cluburile profitabile.
În cazul preluării clubului, așteptați implicare financiară și din partea Consiliului Județean? Consiliul Județean este acționar în societatea Intercenter Service, care urmează să achiziționze pachetul de acțiuni la Poli Timișoara. În calitate de acționar, va trebui să contribuie proporțional la finanțarea echipei.
Unde vizați să ajungeți cu Timișoara? Nu vreau să trasez obiective fără a avea o analiză pertinentă despre situația echipei și a clubului. Eu mi-aș dori să câștigăm campionatul în fiecare an și să jucăm în fazele superioare ale Ligii Campionilor. E un obiectiv irealizabil imediat, dar cred că, pe baza unui program de investiții mai susținut, ne putem îmbunătăți performanțele.
Avere de 600 de milioane de euro
Ovidiu Tender este un vechi partener de afaceri al lui Marian Iancu, cei doi fiind cercetați în celebrul „Dosar RAFO”, pentru un prejudiciu de 2.700 de miliarde de lei. A fost cercetat în stare de arest, însă nu i s-a putut dovedi vinovăția. Business Standard a calculat averea omului de afaceri timișorean la 600 de milioane, iar Tender ne spune cum a făcut primii pași: „Am început primele afaceri la Timișoara cu o sală de bingo, alături de niște parteneri spanioli. Ulterior, când euforia acestor jocuri s-a domolit considerabil, am ajuns la București. Aici se derula un program intens de privatizare, iar oferta era foarte bogată”.
"Nu am fost niciodată un microbist înrăit, în genul suporterilor fanatici, care au momente negre când echipa favorită pierde. Nu știu însă cum va fi de acum înainte" – Ovidiu Tender
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER