Un președinte din Liga 1 oferă declarația zilei: „Cum am pășit pe lumea asta, așa o să și plec. Nu caut să mă îmbogățesc”

Fotbalul din România e stopat din cauza pandemiei COVID-19, dar președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, are aceeași rutină zilnică. Petrece multe ore la club, acolo unde pe lângă acte și diferite tratative cu mai mulți impresari ajută și la întreținerea gazonului.    

„Pentru mine, viața nu s-a schimbat. Lucrez în continuare. Alții au plecat în șomaj tehnic, eu sunt aici. Am de semnat acte, mai vorbesc cu impresari. Sunt doi oameni aici, la Mediaș, și îi ajut cu terenurile. Necesită minim 6 ore de muncă. Să-l tunzi, să uzi, să-i dai îngrășământ. Trebuie să îi ajut. Doi oameni să facă trei terenuri? Nu-i ușor. Avem un tractoraș aici. Pe terenul 1 nu-i problemă. Mă duc și fac ce pot când ei termină programul la ora 16:00. Când băieții vor reveni, vestiarele vor fi ca noi. Jacuzzi, piscină, saună, sală de sport…am ajutat lumea.

Am lăsat la tribuna 0 pe cei care care s-au implicat când am avut probleme. Când s-a ars un bec, au ajutat. Când am avut probleme cu nocturna, s-au urcat sus și ne-au ajutat. Mai o pizza, mai un pește. Să știi că nu toți suntem oameni care căutăm averi în viața asta din fotbal. Eu sunt un om simplu și cum am pășit pe lumea asta, așa o să și plec, când mi-o veni vremea. Nu caut să mă îmbogățesc”, a declarat Ioan Mărginean, la Realitatea Sportivă.

Singurele emoții în această perioadă sunt produse de faptul că fata sa trebuie să nască, la Cluj, în plină pandemie COVID-19.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni, că trebuie păstrate în continuare precauţiile deoarece va exista un trend crescător în statisticile pandemiei de coronavirus. „Păstrăm precauţii, păstrăm distanţa, mai avem vreo trei săptămâni de urcat”, a spus Nelu Tătaru. Acesta a explicat și de ce au fost închise cimitirele: „Închiderea cimitirelor are aceeaşi necesitate care corespunde distanţării sociale. Orice adunare, că este cimitir, că este stadion, că este o unitate alimentară, înseamnă o apropiere. Nu a interzis nimeni, dintr-un anumit punct de vedere, că este cimitir sau altceva, a limitat acea apropiere. Gândiţi-vă că avem un moment în care avem transmiteri, dacă avem transmiteri pe suprafeţe avem şi transmiteri directe”.

În România au fost înregistrate până luni 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19

Publicat: 14 04. 2020, 11:39