Urziceniul la rând**
După ce au „răpus-o” pe Dinamo etapa trecută, „găzarii” vor să
dea lovitura și în fața campioanei Unirea Urziceni.
Domnule Pustai după meciul din etapa trecută urmează un alt test
important, cu Unirea Urziceni. Va fi mai greu decât cu
Dinamo?
Nu vreau să fac o comparație între cele două echipe, dar întâlnim
echipa campioană, care este mult mai puternică decât anul trecut și
asta spune totul. Ne așteaptă un meci greu, dar noi ne propunem
maxim de puncte.
V-a surprins rezultatul obținut de ei în Liga
Campionilor?
Nu m-a surprins deloc. Cu puțin noroc puteau scoate chiar mai mult.
Oricum, noi vom încerca să ne facem jocul nostru. Vom adopta
tactica pe care am aplicat-o și cu Dinamo, o să fim prudenți și vom
încerca să ne creăm ocazii de poartă.
Credeți că ei vor fi obosiți după meciul din Ligă?
Depinde și cine va intra în teren, dar totuși au trecut câteva zile
bune de atunci și nu cred că ialomițenii vor simți oboseală. Au un
lot care le permite să nu-și facă griji din acest punct de
vedere.
În returul campionatului trecut, Urziceni a pierdut un
singur meci, chiar la Mediaș …
Să sperăm că vom păstra tradiția și că acest lucru se va întâmpla
și acum. Avem un moral bun după victoria cu Dinamo și vrem să facem
o partidă frumoasă, iar la final să luăm trei puncte. Nu va fi însă
deloc ușor, pentru că Unirea Urziceni este o echipă care se bate la
titlu și în acest an.
12 puncte a strâns Gaz Metan Mediaș în primele opt
etape ale Ligii I
Numai 200 de bilete vândute!
Medieșenii nu se calcă în picioare pentru a vedea la lucru singura
echipă din campionat care joacă în Champions League. Din cele 1.500
de bilete puse la vânzare ieri pentru meciul Gaz – Unirea s-au
vândut doar 200 și asta în condițiile în care prețul lor este de 20
de lei la tribune și 10 lei la peluză, adică mult mai ieftin decât
la meciurile cu Steaua și Dinamo. Oficialii clubului nu se tem însă
că stadionul va fi gol la confruntarea cu echipa lui Dan Petrescu,
deoarece în afara biletelor scoase la vânzare, au 3.200 de
abonați.
articol scris de Milu Oltean