Dan Alexa a comentat comunicatul celor de la CS Mioveni: ”E dreptul lor, au văzut meciul în felul lor. Vrea să pună presiune. Sunt practici care se mai folosesc și acum”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2020, 14:03 Liga 2
Dan Alexa a comentat comunicatul celor de la CS Mioveni: ”E dreptul lor, au văzut meciul în felul lor. Vrea să pună presiune. Sunt practici care se mai folosesc și acum”

La aproape două zile distanță după meciul cu Rapid, CS Mioveni a avut un comunicat în care se întreba ironic ”ce se întâmplă la Comisia Centrală de Arbitraj”, contestând anumite decizii luate de arbitri, cea mai arzătoare fiind eliminarea lui Raul Costin în debutul reprizei secunde. Argeșenii au reclamat ”momente penibile cu eliminări și decizii de toată jena”, recomandând federației să suspende competiția. ”Spuneţi direct cine trebuie să promoveze şi cu asta basta!”, au scris galben-verzii.

Dan Alexa despre comunicatul Mioveniului: ”E dreptul lor. Vrea să pună presiune”

Comunicatul Mioveniului a fost citit inclusiv de Dan Alexa. Antrenorul Rapidului îl consideră drept o modalitate de a pune presiune, de a avea liniște pentru următorul meci, ”practici care se mai practică”. Alexa a comentat mesajul argeșenilor și le-a reamintit că Drăghiceanu a avut un penalty clar neprimit la un henț comis de Șerban, cât și că eliminarea lui Raul Costin a fost corectă.

”Din punctul meu de vedere a fost roșu clar, iar înainte de eliminare a fost penalty clar la Drăghiceanu. Au spus-o și specialiștii la televizor. Am citit și eu comunicatul lor și am am văzut că spuneau că nu ni s-au dat nouă niște roșii. Crede-mă că nu țin minte absolut nicio fază. Dar e dreptul lor, au văzut meciul în felul lor. Repet, dacă ni se dădea ceea ce aveam, aveam și 11 metri la 0-0, înainte de eliminare.

Mioveniul vrea să pună presiune, Mioveniul vrea să folosească orice mod de a avea liniște pentru următorul meci. Sunt practici care se mai folosesc și acum și e treaba lor. Treaba noastră trebuie să fie doar Petrolul”, a comentat Dan Alexa.

Dan Alexa în meciu dintre CS Mioveni și Rapid, încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă a play-off-ului Ligii 2. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

”Echipa a căzut din punct de vedere mental”

CS Mioveni și Rapid au încheiat meciul din prima etapă a play-off-ului Ligii 2 la egalitate, scor 0-0, după ce giuleștenii au evoluat în susperioritate numerică din minutul 57, în urma eliminării lui Raul Costin. Dan Alexa s-a arătat îngrijorat de anumite aspecte, precum ”căderea mentală” sau ratările mari irosite.

”Am controlat jocul, am avut în prima repriză 70 la sută posesie, în repriza a doua 79, dar era normal, pentru că am jucat cu un om în plus 30 de minute. Am controlat jocul, am avut trei-patru situații foarte mari, am avut, ceea ce m-a îngrijorat, momente în care echipa a căzut din punct de vedere mental din cauza unor greșeli individuale și, știți foarte bine, în astfel de meciuri factorul mental poate să fie decisiv. Din păcate, am reușit să ducem mingea în jurul careului, dar nu am găsit siluțiile care trebuiau. Sigur, am întâlnit și o echipă, CS Mioveni, care s-a apărat cu nouă jucători în multe momente. Niculescu, un bun organizator pe partea defensivă. Am găsit soluții greu, dar și atunci când le-am găsit am ratat trei situații mari, foarte mari. La fel de adevărat e că, contrar a ceea ce s-a jucat, în ultimul minut puteam să pierdem jocul și atunci chiar că ar fi fost un dezastru. Sunt dezamăgit, pentru că dacă am fi avut un număr de meciuri mai multe eram liniștit. Pentru că echipa arată potențial, am dus foarte ușor mingea, ne-am creat pericol, dar noi avem nevoie de puncte. Punctele sunt mai importante decât jocul frumos și asta e situația”, a spus Dan Alexa.

Rapid se află pe locul 5 în play-off, cu 20 de puncte, la egalitate cu Campionii FC Argeș. UTA (25 puncte), Turris Oltul (24 puncte), CS Mioveni (21 puncte) și Petrolul (19 puncte) sunt celelalte echpe din turneul de promovare.

Rapid joacă următorul meci sâmbătă, de la ora 20:15, la Ploiești, cu Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-comunicat-taios-catre-frf-si-cca-dupa-meciul-cu-rapid-ce-rost-mai-are-sa-se-continue-aceasta-competitie-suspendati-domnilor-competitia-spuneti-direct-cine-trebuie-sa-19138593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/giulestenii-debuteaza-in-play-off-contra-echipei-careia-i-au-produs-cea-mai-drastica-infrangere-in-sezonul-regulat-cs-mioveni-rapid-de-la-ora-2000-19138186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sunt-doua-puncte-mari-pierdute-meritam-sa-castigam-dan-alexa-nu-si-a-ascuns-dezamagirea-dupa-egalul-rapidului-cu-cs-mioveni-antrenorul-e-nemultumit-de-faza-de-atac-am-ra-19138313

https://liga2.prosport.ro/seria-1/barajul-de-promovare-mentinere-in-liga-1-ramane-in-dubla-mansa-si-are-noi-date-de-desfasurare-fata-de-cum-fusesera-stabilite-initial-finalul-play-out-ului-ligii-1-a-fost-decalat-19138625

Marius ANGHEL 10 Jul. 2020, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă