Noii patroni ai lui Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, prezenți la victoria de senzație în fața Unirii Constanța! Un alt personaj important i-a însoțit! | FOTO EXCLUSIV
La confruntarea dintre Dinamo București și Unirea Constanța, încheiată 6-0, au fost prezenți Eugen Voicu și Andrei Nicolescu. Patronii Red&White se află în posesia a 80,7% din acțiunile clubului. Cei doi au fost însoțiți însă de un personaj controversat.
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au fost prezenți la victoria clubului Dinamo
Noii șefi ai „câinilor roșii” au fost prezenți la victoria absolută a grupării împotriva celor de la Unirea Constanța. Andrei Nicolescu, în vârstă de 46 de ani, are 60% din compania Red&White, iar Eugen Voicu, ce are 64 de ani, deține 40% din firmă.
„Noua conducere a venit, a discutat un pic cu noi. Au spus că lucrurile se vor rezolva încet-încet. E plăcut să ai pe cineva cu care să vorbești și să te asigure că se pot rezolva problemele”, a declarat Răzvan Patriche (36 de ani), fundașul lui Dinamo, la finalul meciului cu Unirea Constanța.
Cu se ocupă noii patroni Dinamo
Pentru Eugen Voicu, aceasta este prima sa experiență în fotbal, el fiind reprezentantul fondului de investiții Investcorp. De asemenea, omul de afaceri a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Andrei Nicolescu este avocat de meserie, iar Dinamo București reprezintă al doilea proiect din fotbal pe care l-a luat sub aripa sa, după Rapid, de la care și-a luat adio în 2021, când s-a întors Daniel Niculae, pe care avocatul nu îl înghițea.
Ce personaj important i-a însoțit pe cei doi
Fost milițian, șef de cabinet SRI și omul lui Traian Băsescu au fost ocupațiile lui Dorin Iacob de-a lungul timpului, care li s-a alăturat patronilor Red&White la conducerea clubului Dinamo București.
Dorin Iacob este recunoscut pentru strânsa sa colaborare cu Traian Băsescu. Acesta a ocupat postul de ofițer de Miliție înainte de 1989, iar după revoluție ar fi fost racolat de SRI. Cu timpul, a reușit să intre în grațiile directorului SRI, Virgil Măgureanu, urmând ca în anul 1998 să se alăture Partidului Național Român (PNR), unde a devenit vicepreședinte.