George Ogăraru, coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSA Steaua, a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles la adresa FRF și LPF după ce Corvinul Hunedoara a primit licența pentru cupele europene.
Divizionara secundă Corvinul Hunedoara a primit licența pentru cupele europene după triumful senzațional din Cupa României și va evolua în primul tur preliminar al UEFA Europa League, în ciuda faptului că gruparea nu a avut drept de promovare în Superligă, deoarece reprezintă un club de drept public.
Coordonatorul centrului juvenil de la CSA Steaua nu s-a mai abținut și a lansat un atac cu subînțeles la adresa forurilor de conducere din fotbalul românesc. Fostul jucător al lui Ajax a avut o primă reacție după ce Corvinul Hunedoara a primit de la UEFA licența pentru cupele europene și va lua startul în primul tur din Liga Europa.
Paradoxal, dar formația hunedoareană nu are drept de promovare în Superligă, deoarece este un club de drept public, iar pentru a beneficia de acest lucru, echipa trebuie să se asocieze cu o entitate privată.
De ani de zile, CSA Steaua se tot chinuiește în zadar să se asocieze cu un privat, astfel că nu a putut promova în SuperLiga, deși pe teren și-a obținut în trecut acest drept.
George Ogăraru a trecut peste rivalitatea cu Corvinul și a felicitat gruparea hunedoreană pe pagina sa oficială de Facebook. „Corvinul Hunedoara a primit licența UEFA și va juca în turul 1 din Europa League!”, a scris George Ogăraru pe rețelele de socializare.
Mesajul fostului fundaș dreapta al Stelei este doar o ironie la adresa FRF și LPF, foruri care nu acordă licențe în mod similar cu UEFA. Totuși, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu nu sunt ei cei care refuză să acorde aceste licențe, ci Legea Sportului din România este cea care interzice cluburilor de drept public să poată promova în primul eșalon.
CSA Steaua a promovat în liga secundă în anul 2021, iar de atunci tot încearcă să obțină dreptul de promovare în SuperLiga. În sezonul următor, gruparea Armatei a terminat pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2, care ducea la baraj, dar nu au putut beneficia de acest lucru și a cedat locul următoarei echipe din clasament.
Un sezon mai târziu, CSA Steaua a terminat pe locul 2 în play-off-ul ligii secunde, poziție care duce direct în Liga 1, însă, fiind fără drept de promovare, elevii lui Daniel Oprița au rămas din nou „cu buza umflată”.
În sezonul abia încheiat, CSA Steaua nu a mai prins nici măcar play-off-ul și a terminat pe primul loc în Grupa B din play-out-ul ligii secunde.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER