Meniul FCSB a ajuns pe internet! Brânza de la Gigi Becali este aliment de bază în alimentația lui Coman, Man și compania
FCSB și-a deschis porțile pentru o filmare inedită organizată de unul dintre sponsorii Ligii 1, astfel că fanii au putut să vadă imagini inedite din cantonamentul echipei lui Bogdan Vintilă. Am aflat astfel că Harlem Gnohere mănâncă mai mult decat colegii, Panţîru nu bea cafea, iar produsele aduse de patron au un loc important în meniu.
FCSB a fost de acord să arate ce se întamplă într-o zi obisnuită în cantonamentul echipei, iar fanii au văzut imagini inedite cu favoritii lor. Jucătorii au ajuns la 8.30, iar peste un sfert de oră s-au prezentat în sala de mese la micul dejun. Fotbaliştii sunt filmati în timp ce aşteptă ca angajaţii de la bucătăria clubului să pregătească bucatele.
Stiam ca Harlem Gnohere este pus la slabit, dar am aflat că atacantul francez mănâncă mai mult decat colegii si a cerut o omleta din trei ouă.
Jucatorii de la Viitorul, Ionuț Vînă, Dragoș Nedelcu, Florin Tănase, Florinel Coman și Cristi Manea, au luat micul dejun impreună. Panţîru nu bea cafea, iar colegii il iau peste picior pe favoritul lui Gigi Becali si spun că, de fapt, nu ştie să foloseasca aparatul.
Jucătorii au în meniu o brânză specială
Filmarea ne arata la un moment dat meniul echipei. Iar pe foaia apare si brânză de la patron, alaturi de telemea de vaca si capra, crema de branza, branza topita. Este stiut faptul ca Gigi Becali creste o multime de oi si a spus ca a dus de multe ori adus branza si in cantonamentul echipei, dar este prima oara cand aflam ca aceasta este chiar in meniul de zi cu zi al echipei. Patronul le duce jucatorilor de multe ori si carne si chiar vin din productia proprie.
Meniul echipei este următorul:
suc natural portocale
suc sfecla roșie
diferite tipuri de cereale: ovăz, granola, musli, ciocolată, porumb, cini minis
diferite tipuri de lapte: vacă, migdale, soia, cocos
iaurt natural, iaurt cu fructe, chefir, sana
diferite tipuri de semințe fructe uscate: migdale crude, caju crud, semințe de dovleac, miez de nucă crud, merișoare, prune uscate, goji
avocado
fructe proaspete
legume diverse: roșii, castraveți, măsline, lămâi
diferite tipuri de ouă: ochiuri românești, ouă fierte la 5-8 minute, la comandă ochiuri sau omlete cu diferite adaosuri de legume
diferite tipuri de brânzaturi: brânză de la patron, telemea vacă și capră, cremă brânză almette, brânză topită, brânză soia tofu, cașcaval
zacuscă din legume, pateu vegetal și de porc
diferite tipuri de mezel
diferite tipuri de pâine