Mircea Stoenescu, fostul președinte al lui Dinamo, anunț îngrijorător. „Ne paște falimentul. Lefurile ăstora sunt babane, cu ce le plătești?”
Mircea Stoenescu, fostul președinte al lui Dinamo Bucuești, a făcut un anunț îngrijorător după venirea investitorilor spanioli la conducere.
Mircea Stoenescu (77 de ani) a lăsat să se înțeleagă că nu are încredere în proiectul „Nuveo Dinamo” al spaniolilor care au preluat echipa de la Ionuț Negoiță și nu pare deloc impresionat de transferurile făcute de iberici.
Mircea Stoenescu, fostul președinte al lui Dinamo, anunț îngrijorător
„Mai exact, nu-mi place deloc. Situația. Da, echipa arată mai bine ca înainte. Bine, nici nu era greu… Dar să transferi 20 de fotbaliști, pe sume incredibile, nu mi se pare ceva serios, de viitor.
Chiar vorbeam cu cei mai în vârstă, care au fost la Dinamo, dacă unii sunt lăutari și cântă după ureche pe teren, ce facem? Ne paște falimentul la ce salarii au! Apoi, e ceva ce-mi scapă și nu-mi sună bine, e ceva în neregulă. Cred că spaniolii ăștia ne vor lăsa cu fața la perete! Sper să mă înșel, Doamne ajută!, însă nu am speranțe mari”, a spus Mircea Stoenescu, conform Gsp.
Mircea Stoenescu: „Dinamo a ajuns echipă spaniolă, nu mai e românească!”
„Echipa a arătat modest, vezi că au trecut 6 etape și n-au început meciurile tari. Jocul e mai plăcut ochiului, dar ăia din anii trecuți erau slăbuți în ultimul hal, aduși pe cumetrii, pe lapte, pe ouă, nu puteai să-i numești fotbaliști.
Plus că acum văd că trebuie să achite o grămadă de bani, ceea ce nu se întâmplă. Lefurile ăstora sunt babane, cu ce le plătești?! Cred că e scamatorie, un giumbușluc. Poate vor să retrăiască Răscoala de la Bobâlna, când nu vor plăti banii.
Dinamo a ajuns echipă spaniolă, nu mai e românească. Ce mai faci cu copiii din academie?! Contra, mă nepoate, tu te-ai implicat în aducerea jucătorilor?! Că pare că nu prea. Că au adus doar ce au vrut ei”, a mai spus fostul președinte din Ștefan cel Mare.
- 3 campionate a câștigat Mircea Stoenescu din postura de fotbalist al lui Dinamo (1962, 1971 și 1973), dar și o Cupă a României în 1968