Elevii lui Victor Pițurcă vor avea pe perioada turneului final feluri de mâncare mult mai variate decât până acum.
Ciorbele, supele și pastele vor fi nelipsite de pe mesele lui Mutu, Chivu, Lobonț, Contra și ale colegilor lor. Pompiliu Popescu, medicul naționalei, și Cadîr Ialcin, bucătarul, se vor întâlni săptămâna viitoare pentru a stabili meniuri speciale pentru jucătorii naționalei. “Vor fi mult schimbate față de cele din campaniile trecute. De exemplu, dacă până acum găteam o ciorbă pentru vineri și o supă pentru sâmbătă, la Euro și în cantonamentul dinaintea plecării în Elveția vor avea zilnic cinci-șase feluri de ciorbe și de supe”, ne-a declarat bucătarul turc. Ialcin a subliniat că tricolorii vor servi mesele ca și până acum, gen bufet suedez, însă a ținut să precizeze că bucatele românești vor lipsi cu desăvârșire. “S-a terminat cu căratul! Nu mai mergem ca odinioară cu brânza noastră sau cu apa noastră minerală. Luăm tot de acolo”, a mai spus Cadîr, care va pleca în Elveția cu o săptămână mai devreme față de restul delegației pentru a pregăti șederea tricolorilor la Sanktispark.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER