Edi Iordănescu a greșit în privința lui Ianis Hagi, consideră legenda dinamovistă Cornel Dinu.
Ianis Hagi a fost introdus într-o zonă nepotrivită a terenului de către Edi Iordănescu, este de părere Cornel Dinu.
În minutul 61 al meciului de la Budapesta, 0-0 cu Belarus, fiul „Regelui” s-a ridicat de pe banca de rezerve și i-a luat locul pe gazon lui Denis Alibec. Selecționerul i-a indicat să joace în flancul stâng al ofensivei noastre, ceea ce l-a împiedicat să își atingă adevăratul potențial, a comentat fostul selecționer Cornel Dinu.
„Hagi a avut-o pe aia cu pieptul când a dat afară. O inadvertență totală, nu l-am văzut niciodată pe Hagi jucând în partea stângă. Și l-a băgat în partea stângă să joace ca… eu știu ce… mai mult ca fente. Îl distrugi.
Nu are ce să caute acolo, îl anulezi nu numai pe el, ci și capacitatea ofensivă a echipei, pentru că nu poate să dea randament acolo. El a fost un jucător care 80% cât a jucat la Viitorul a făcut-o în spatele vârfului în sistem romb sau într-un fel de atacant din partea dreaptă, deschizându-și ca și taică-su pe piciorul stâng.
Deci, din nou, noi am greșit vreo patru-cinci așezări care sunt decisive la o echipă care, biata de ea, nu știe decât să se apere, neavând nici măcar Katiușa cu ea”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.
Belarus – România, 0-0, s-a disputat la Budapesta, pe stadionul lui Ujpest, unde suprafața de joc a arătat foarte prost. Cornel Dinu consideră, însă, că nu acest aspect i-a împiedicat pe „tricolori” să aibă o prestație bună.
„S-a tot făcut discuție despre terenul ăsta care a fost impracticabil. Nu, terenul nu era denivelat, în anumite porțiuni, noi știm că am mai jucat și noi, de la soare, de la cine știe ce probleme de îngrășământ, de la migratoare care vin și ciugulesc iarba, era ars.
Dar mingea nu sărea, nu crea niciun fel de impedimente. Aici îți trebuie însă niște mijlocași creativi, cum noi îl avem pe Olaru, îl avem pe Băluță de la Farul care e într-o formă foarte bună”, a declarat Cornel Dinu.
România – Andorra (21:45, Prima TV), Elveția – Belarus (15 octombrie) Israel – Elveția (15 noiembrie) Israel – România, Belarus – Andorra, Elveția – Kosovo (18 noiembrie) România – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21 noiembrie) Kosovo – Israel (amânat, încă nu s-a stabilit data la care se va juca)
1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte 2. România – 7 meciuri – 13 puncte 3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte 4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte 5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte 6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER