Ghencea devine Insula Iubirii pentru relația dintre Mircea Lucescu și suporterii naționalei! Care sunt ispitele și cum s-a ajuns la scenariul de risc maxim din 9 septembrie: sprijin pentru Mondiale sau dinamită pentru mandatul selecționerului! EXCLUSIV

Ghencea devine Insula Iubirii pentru relația dintre Mircea Lucescu și suporterii naționalei! Care sunt ispitele și cum s-a ajuns la scenariul de risc maxim din 9 septembrie: sprijin pentru Mondiale sau dinamită pentru mandatul selecționerului! EXCLUSIV
  • Publicat:

Naționala lui Mircea Lucescu, reputatul tehnician redevenit selecționer la 79 de ani, joacă primul meci din Liga Națiunilor pe 6 septembrie, deplasare în Kosovo. Pe 9 septembrie, „Il Luce” debutează pe teren propriu în acest mandat. România – Lituania. În Ghencea, pe Stadionul Steaua!

Cumva, Ghencea devine Insula Iubirii pentru relația dintre Lucescu și public. Precum în formatul popularului show tv, antrenorul și fanii tricolori trebuie să își testeze relația, una esențială în misiunea calificării la Mondialul 2026. Deloc ușor, având în vedere ispitele pe care ProSport ți le dezvăluie azi împreună cu informații în exclusivitate din culise!

De ce Ghencea devine Insula Iubirii pentru o relație obligatoriu funcțională dacă vrem la Mondiale

Stadionul Steaua, inaugurat în 2021, are un trecut recent tare tumultuos în raport cu echipa națională. A fost o scenă cu capcane inclusiv pentru selecționeri de background stelist, precum Mirel Rădoi și Edi Iordănescu. Mai mult, Ghencea reprezintă casa rivalilor din întreaga carieră internă, ca jucător și antrenor, a lui Mircea Lucescu.

Există un amplu segment de public stelist care a trăit pe viu sau a crescut cu percepția că Lucescu reprezintă „dușmanul”. Din rivalitate sportivă firească, din atitudinea antrenorului, fie că a fost sau nu justificată. Există multiple cauze pe care le vom explora. Dar există și o categorie chiar mai largă de public roș-albastru, incluzând tinerii, ultragiată de declarațiile vitriolante ale tehnicianului din ultimii ani! Acestea, venite fără ca Il Luce să fie măcar provocat!

Pe 9 septembrie, cu Lituania, se va testa precum la „Insula Iubirii” dacă funcționează cuplul Lucescu – suporteri. E un examen pentru tribunele tricolore, înainte de orice. Dar și unul pentru Mircea Lucescu, știut fiind că reacțiile lui impulsive și fără menajamente n-au ezitat să apară în spațiul public atunci când a fost stârnit.

Există două scenarii mari și late: fie atmosfera din 9 septembrie va dinamita startul campaniei spre Mondial prin Liga Națiunilor, tensionând climatul, fie va edifica platforma optimă pentru rezultatele așteptate de toți românii.

Rămâne Mircea Lucescu singur după 9 septembrie și riscă să părăsească „Insula Iubirii”? Care sunt ispitele și cum le vor face față fanii și selecționerul? De ce, până la urmă, se joacă acest meci în Ghencea?

Ispita pentru „publicul general” al naționalei: ultrașii roș-albaștri

La meciul cu Lituania din 9 septembrie vom avea trei segmente importante de public în tribune.

Segmentul ultras – patriot care a sprijinit naționala indiferent de rezultate, constant constructiv în manifestare directă față de jucători și selecționeri, în ciuda comportamentelor care au dus la sancțiuni financiare ori meciuri cu „porțile închise”. Avem aici „Uniți sub Tricolor”, „Camarazii” sau „Honor et Patria”.

Segmentul publicului „de națională”, publicul general, să-i spunem așa. Cel mai consistent din punct de vedere numeric. În care sunt, firește, foarte mulți microbiști susținători ai unor cluburi românești, dar care nu fac parte din categoria ultras. Segmentul reprezintă cealaltă jumătate din cuplul cu selecționerul Mircea Lucescu care va fi testat pe Ghencea.

Al treilea segment e compus din ultrașii roș-albaștri. Marea majoritate ultrași Steaua. Dar aici pot intra și ultrași FCSB! Acest segment constituie ispita pentru publicul general.

Vor ceda steliștii din categoria publicului general impulsului de a-l contesta pe Mircea Lucescu încă de la debut, alăturându-se pornirii foarte probabile a ultrașilor roș-albaștri din tribune? Vor face acest pas inclusiv cei din publicul general care nici măcar nu sunt steliști, mai ales dacă jocul și rezultatul nu vor convinge ori dacă România – Lituania începe după un eșec în Kosovo?

Trecutul care a născut ispita…

La doar câteva ore după conferința de prezentare a selecționerului Mircea Lucescu s-a jucat Steaua – FC Argeș în Ghencea, prima etapă din sezonul de Liga 2. Pe final de meci s-a auzit, minute în șir, corul amplu din peluză: „Mircea Lucescu, la m…e Mircea Lucescu!”. De ce?

Indiferent dacă Mircea Lucescu este cu adevărat antistelist ori nu, percepția unei categorii de fani roș-albaștri, care include atât ultrașii, dar și foarte mulți suporteri „de tribună”, este că el este antistelist. Iar percepția e mai importantă deseori decât realitatea. Pentru că percepția se moștenește din generație în generație, ba chiar crește prin mitizare, pe când faptele se mistifică și se mai risipesc în uitare.

Pentru cei mai în vârstă, Mircea Lucescu a fost și a rămas un jucător emblematic și un lider al lui Dinamo, rivala absolută. A devenit apoi selecționer, 1981-1986, construind naționala pe un fond de jucători de la Dinamo, Universitatea Craiova, Corvinul Hunedoara ori Sportul Studențesc. Nu pe nucleul, cumva tradițional în epocă, de la Steaua. A fost selecționer într-un climat permanent tensionat cu roș-albaștrii.

Apoi, a devenit antrenor la Dinamo. Și lucrurile au escaladat, cu numeroase episoade. După 1990, când a revenit în fotbalul românesc, Lucescu s-a dus la Rapid și a construit rivala sportivă a Stelei din acei ani.

… și Mircea Lucescu de azi care a crescut ispita la cote uriașe!

Sunt șanse considerabile ca Mircea Lucescu să fie huiduit, înjurat sau lipsit de sprijin, în cel mai bun caz, din partea fanilor roș-albaștri pătimași pe 9 septembrie. Iar asta pentru că, dincolo de poveștile trecutului, inclusiv generațiile tinere de steliști au fost atrase într-o antipatie ori chiar aversiune față de tehnician. De către cine? Chiar de către Lucescu!

Pentru tensiunile din trecut, Mircea Lucescu a invocat mereu faptul că a fost provocat, că a fost o victimă, că a reacționat împotriva unui sistem bolnav, pentru a-și proteja echipele sau fotbalul românesc per total. Ei bine, pentru cele din prezent, n-a existat cu siguranță declanșator extern!

Practic, Mircea Lucescu a contribuit involuntar la creșterea ispitei pe care publicul general o va avea, pe Ghencea. Cum?

Într-un interviu ProSport din 2009 disponibil AICI, Mircea Lucescu se întorcea în anii tinereții din România cu toate că antrena la acel moment pe Șahtior Donețk. Și acuza Steaua de furt: „Ce vrei să-ți spun? Că Steaua mi-a furat patru titluri? Asta vrei? Da, mi-a furat patru titluri! Patru titluri pe care trebuia să le câștig eu!”.

Steaua nu câștiga „100%” Cupa Campionilor fără Lucescu! Plus poziție pro Becali

În 2014 a trecut într-un alt registru. Fantasticul antrenor s-a promovat drept artizan cu influență directă în câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua! Ce declara Mircea Lucescu, la DigiSport, spre uluiala roș-albaștrilor:

Mi-aduc aminte de performanța Stelei din 1986, când a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Acum, nu că vreau să mă dau eu mare, să mă laud, dar dacă nu se întâmpla ca eu să preiau Dinamo și să creez imediat o stare de dispută și de concurență teribilă cu Steaua, dacă nu făceam acest lucru, Steaua 100% nu câştiga Cupa Campionilor, nu mai avea concurenţă”

Mergem mai departe. În 2019, în plin conflict Steaua-FCSB, s-a poziționat public de partea lui Gigi Becali: „Nu înțeleg de ce se ia lumea de Gigi. Eu m-aș lua de generalii de Armată!”. Pentru ca, într-un amplu interviu furnizat GSP în 2020, să revină asupra Stelei ’86, să minimizeze valoarea adversarilor întâlniți de roș-albaștri în acel sezon european și să justifice succesul istoric inclusiv prin absența cluburilor engleze din competiție!

Tocmai Ghencea, subiectul unui sabotaj greu de crezut

Ultimul exemplu e legat, culmea, de Ghencea marilor întrebări de azi. Acum trei luni, când sigur nu se gândea că va deveni selecționerul României și că va debuta în noul mandat, pe teren propriu, tocmai în Ghencea!, Mircea Lucescu declara la OrangeSport că în preliminariile CM 1986, pe când antrena naționala, a fost sabotat. N-a fost lăsat să joace în Ghencea! Este vorba de meciul cu Irlanda de Nord, 0-1, în urma căruia s-a ratat calificarea la Mondial pe un gazon dificil de pe arena „23 August”.

Ce a invocat Lucescu pentru presupusul sabotaj? „Era o luptă de imagine, s-a considerat că doar Steaua trebuie să reprezinte…”.

Un scenariu realmente greu de acceptat, prin care Armata României comuniste sabota naționala și pe Mircea Lucescu, nelăsând tricolorii să evolueze în Ghencea, ca nu cumva succesul reprezentativei să-l depășească pe cel al clubului militar. Foarte probabil, nici dacă ar fi vrut, conducătorii Armatei de-atunci n-ar fi putut acționa astfel în contextul socio-politic românesc.

Care e ispita pentru Mircea Lucescu? Surpriză!

Ca să rămânem în formatul de la Insula Iubirii, trebuie să fi o ispită și pentru Mircea Luescu. Și chiar există! Doar că fotbalul depășește tiparul show-ului tv și ispita este aceeași ca și pentru publicul general: fanii roș-albaștri pătimași!

Istoricul ne prezintă un Lucescu dominat de reacții publice în care nu se ferește de cuvinte, destul aprig la mânie. Prezentul, inclusiv prestația lui din conferința de presă în care a fost numit selecționer, ne întărește convingerea că anii i-au accentuat acest profil. Este irascibil, ușor de provocat, nu tinde să lase polițe neplătite și nu acceptă ostilitatea, indiferent dacă e sau nu justificată. Nici nu a fost, până la urmă, în deceniile de glorie ca antrenor, pus în situația unei ostilități pe stadionul propriu!

Pe lângă uriașele calități de tehnician, Mircea Lucescu nu pare să aibă nici tactul aparițiior media al selecționerului Mirel Rădoi, nici abordarea energică susținută de fler a lui Cosmin Contra în public, nici capacitatea lui Edi Iordănescu de a „înghiți” atacurile exterioare pentru a se pune scut în fața jucătorilor.

Ce va face Mircea Lucescu dacă va el și/sau tricolorii vor fi huiduiți sau înjurați de ultrași în Ghencea ori cel puțin nu vor beneficia de sprijin Va rezista tentației de a izbucni la adresa suporterilor potrivnici? Ori, și mai grav, tentației de a nu renunța brusc la misiunea de selecționer pentru care tot el declara că a făcut „tot posibilul” ca să NU o accepte?!

De ce se joacă pe Ghencea? Cei trei factori care vor influența dramatic situația

Faptul că România – Lituania se va juca pe 9 septembrie în Ghencea a fost dezvăluit AICI în exclusivitate de ProSport, încă din 6 iunie, alături de informația că celelalte două partide pe teren propriu din Liga Națiunilor, cu Cipru și Kosovo, se vor disputa pe Arena Națională. Oficialii FRF și-ar fi dorit ca România să aibă loc toată campania acestei toamne pe Arenă, dar concertele care țin departe de fotbal stadionul în această perioadă au constituit impedimentul.

Cum de s-a ales stadionul Steaua și s-a ajuns astfel la o situație problematică? Explică surse federale, în exclusivitate pentru ProSport:

Întâi de toate, stadioanele pentru Liga Națiunilor sunt comunicate la UEFA cu luni bune înaintea partidelor. Decizia noastră a urmărit exclusiv interesul naționalei și al jucătorilor. După cel mai greu meci din grupă, deplasare în Kosovo, se revine la Mogoșoaia. Astfel că s-a optat pentru un stadion din București, care să ajute logistic: fără distanțe mari, condiții excelente de infrastructură”

Iar dezvăluirile din culise continuă:

La momentul când s-a ales Ghencea, prioritatea FRF, așa cum a declarat mereu și președintele Răzvan Burleanu, era continuarea colaborării cu Edi Iordănescu. Nu ne așeptam să avem un posibil climat ostil pe stadion și sperăm chiar și acum că nici nu va fi unul. Naționala care a unit românii la EURO 2024 nu merită așa ceva, o personalitate ca Mircea Lucescu nu merită așa ceva. Va fi un test, corect, dar se va testa până la urmă atașamentul real al suporterilor față de România! Până la urmă, orice stadion din Capitală ar fi fost ales, ultrașii care ar fi anti-Lucescu ar fi venit oriunde. Dar vorbim de un antrenor român unic, așteptat acasă decenii la rând! Entuziasmul și emoția ar trebui să domine spiritul reîntâlnirii cu el pe stadion”

La acest moment sunt trei factori majori care pot influența ce se va întâmpla în relația dintre Mircea Lucescu și spectatori pe 9 septembrie.

Cronologic, primul ține de selecția pe care o va face Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo și Lituania. Absența jucătorilor campioanei FCSB din convocare ar putea alimenta nucleul fanilor FCSB din publicul general cu argumente împotriva lui Mircea Lucescu. I-ar împinge spre o asociere cu eventualele scandări împotriva lui.

Al doilea factor este rezultatul pe care îl va înregistra România în Kosovo. Un eșec ar fi combustie pentru situația încordată din Ghencea, mărind considerabil șansele ca publicul general să fie deja iritat și să susțină posibilele derapaje ale pătimașilor roș-albaștri.

Ultimul factor, deja 90% confirmat, ține de faptul că vom avea foarte probabil un stadion Steaua plin. Asta înseamnă un risc mai mare la nivel de impact dacă lucrurile nu vor evolua pozitiv. Dar și șansa ca publicul general, dacă nu ar achiesa la abordarea pătimașilor roș-albaștri, să o taxeze (așa cum a făcut în multe rânduri în cazul injuriilor) și să o acopere prin avantajul numeric.

Ghencea, destinație ingrată pentru națională: nici rezultate, nici tribune pline

Inaugurat în iulie 2021, noul Stadion Steaua a găzduit până azi cinci meciuri ale naționalei României. La nivel de rezultate, statistica e „neagră” aici. O victorie la limită cu Armenia, trei egaluri dezamăgitoare cu Islanda, Bulgaria și Liechtenstein, o înfrângere cu Grecia. Dar asta poate fi doar o coincidență.

Ce ridică semne mari de exclamare este însă atmosfera la aceste partide. Pe de o parte, deși capacitatea arenei este de 31.254 de locuri, recordul a fost de doar 25.097 de fani iar această bornă a fost setată într-un context special. Amicalul cu Liechtenstein din luna iunie, ultimul meci al tricolorilor înainte de plecarea la EURO 2024. Așadar, doar 80% din capacitate, și asta pe un val pozitiv generalizat construit din entuziasmul calificării la un turneu final după aproape un deceniu de așteptare.

În rest, undeva la 20.000 de fani pentru România – Grecia în martie 2022, amicalul care însemna debutul lui Edi Iordănescu pe banca naționalei. Apoi, spre 19.000 de oameni la amicalul România – Bulgaria 0-0, tot înainte de EURO 2024.

Și doar 13.576 de fani când naționala lui Mirel Rădoi întâlnea, în octombrie 2021 cu Armenia, în preliminarii CM 2022. La acest meci însă, restricțiile impuse de pandemia Covid au redus capacitatea stadionului la 50% și au condiționat accesul fanilor de vaccinare sau dovada trecerii prin boală. Ultimul meci din categoria „naționala în Ghencea” a fost cel cu Islanda (preliminarii CM 2022), tot în mandatul Rădoi, dar disputat „cu porțile închise” în același context pandemic.

Cum a devenit cu adevărat problematică: liniște doar când n-au fost fani în tribune!

Însă cea mai fierbinte perspectivă din relația echipa națională – Ghencea nu ține nici de rezultate, nici de asistența sub așteptări. Ci de evenimentele tensionate care s-au petrecut la 4 din cele 5 meciuri jucate aici. Practic, liniște a fost doar cu Islanda, când s-a jucat fără spectatori, în pandemia Covid!

La România – Armenia 1-0 din octombrie 2021, în contextul Covid detaliat mai sus, cu Mirel Rădoi selecționer, a lipsit sprijinul de bază al tricolorilor, singurul constant indiferent de rezultate. Ultrașii patrioți din „Uniți sub Tricolor” și „Honor et Patria” au absentat în semn de protest pentru faptul că s-a cerut dovada vaccinării pentru accesul pe arenă.

Suporterii steliști din tribune au fost, pe mai toată durata partidei, concentrați să-i înjure pe Mihai Mironică, rivalii de la Dinamo și pe cei de la FCSB. Suportul furnizat tricolorilor aproape că a lipsit, deși naționala era în cărți pentru calificarea la Mondialul 2022 și venea după două victorii consecutive, un egal în Macedonia de Nord și un 1-2 în Germania la capătul unui joc bun. Ba, mai mult, fanii de la tribuna 1 au intrat în conflict fizic cu oameni din staff-ul Armeniei!

Ce le-a transmis Edi Iordănescu fanilor și echipei înaintea meciului cu Ucraina „Responsabilitatea îmi revine în totalitate”

La primul meci ca selecționer pentru Edi Iordănescu (foto sus), amicalul România – Grecia 0-1 din martie 2022, fanii steliști au fluierat copios prezența pe teren a lui Tavi Popescu de la FCSB, debutant la națională, iar din primul minut s-au concentrat pe războiul lor cu FRF. Dezamăgiți de joc și de rezultat, o parte dintre spectatori au strigat chiar demisia lui Edi, cu toate că era întâiul meci din mandat pentru el!

La final, Iordănescu, un selecționer cu un background, culmea, stelist declara dezamăgit și consternat: „Nu mi-aș fi dorit să fie la debut o astfel de atmosferă, astfel de momente ostile. A fost un război al fanilor și cu anumiți jucători, sunt lucruri pe care nu le pot controla. Credeți că e normal să fluieri un debutant, pe Tavi Popescu? Nu mă așteptam la aceste reacții”

Huiduieli și înjurături înainte de EURO 2024, cu excepția patrioților din peluză

În cele două amicale premergătoare EURO 2024, ambele încheiate 0-0 cu Liechtenstein și Bulgaria, pe fondul rezultatelor, tensiunile au evoluat. Un segment din cei aproximativ 19.000 de fani au huiduit și fluierat tricolorii pe toată durata partidei cu bulgarii, dar cu precădere la finalul meciului. În condițiile în care România juca primul meci după obținerea calificării la EURO 2024 din postura de câștigătoare de grupă în preliminarii, fără înfrângere, după 8 ani de amărăciune!

La amicalul cu Liechtenstein, același cor de huiduieli și fluierături. De menționat însă că ultrașii cluburilor din București și din provincie, reuniți într-un protest special la această partidă, nu i-au taxat pe tricolori. Ba, mai mult, după meci, i-au încurajat din Peluza Sud și i-au îmbărbătat. În linia totdeauna pozitivă pe care au setat-o, în raport cu jucătorii, „Uniți sub Tricolor”, „Honor et Patria” ori „Camarazii”.

Ofițerul de presă al Echipei Naționale de Fotbal a Românei (2014-2022) și creatorul de content dedicat tricolorilor. A creat și dezvoltat Departamentul Comunicare al FRF, fiind vreme de aproape 8 ani Manager Comunicare, Proiecte Speciale sau Șeful Biroului de Presă FRF. În paralel a activat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Poliția, chemată la vila lui Silviu Prigoană! Totul la scurt timp după ce copiii lui au fost luați de autorități
Poliția, chemată la vila lui Silviu Prigoană! Totul la scurt timp după ce copiii lui au fost luați de autorități
Suedezii ne-au pus ”gând rău”! Sunt gata să ia decizia, după ce România a câștigat la ”masa verde” cu Kosovo
Suedezii ne-au pus ”gând rău”! Sunt gata să ia decizia, după ce România a câștigat la ”masa verde” cu Kosovo
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost…
Sârbii nu au avut milă după decizia UEFA în cazul România – Kosovo: „Un lucru este șocant”
Sârbii nu au avut milă după decizia UEFA în cazul România – Kosovo: „Un lucru este șocant”
Ungaria se ”implică” după ce UEFA a decis să dea cele 3 puncte României: ”Va plăti un preţ mare!”
Ungaria se ”implică” după ce UEFA a decis să dea cele 3 puncte României: ”Va plăti un preţ mare!”
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot:
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie fotbal. Antrenorul s-a făcut mic". Toţi…
Cum a SLĂBIT Adela Popescu în timp record! Secretul care o ajută să se mențină impecabil. Și-a uimit fanii cu pozele sexy
Cum a SLĂBIT Adela Popescu în timp record! Secretul care o ajută să se mențină impecabil. Și-a uimit fanii cu…
Ce reacție a avut Reghe, la o săptămână de când Anamaria Prodan i-a dat mesaj și i-a cerut iertare. '' Îi urez tot binele din lume''
Ce reacție a avut Reghe, la o săptămână de când Anamaria Prodan i-a dat mesaj și i-a cerut iertare. ''…
BANCUL ZILEI.  Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
BANCUL ZILEI. Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
Un român povesteşte cum e să lucrezi la stat în Elveţia.
Un român povesteşte cum e să lucrezi la stat în Elveţia. "Nu ştiu de ce spuneţi voi că e o…
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
Prima mare iubire a lui Gabi Balint a împlinit 50 de ani! Cât de frumoasă este femeia de care a divorţat legenda Stelei
Prima mare iubire a lui Gabi Balint a împlinit 50 de ani! Cât de frumoasă este femeia de care a…
Adriana Bahmuțeanu primește AMENINȚĂRI! George Restivan rupe tăcerea după moartea lui Silviu Prigoană, ce pățește și el
Adriana Bahmuțeanu primește AMENINȚĂRI! George Restivan rupe tăcerea după moartea lui Silviu Prigoană, ce pățește și el
Decizie pentru proprietarii de terenuri. Avizul pe care trebuie să-l obțineți obligatoriu
Decizie pentru proprietarii de terenuri. Avizul pe care trebuie să-l obțineți obligatoriu
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit:
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu…
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
S-a anunţat componenţa lotului naţionalei feminine pentru meciul amical contra Albaniei
S-a anunţat componenţa lotului naţionalei feminine pentru meciul amical contra Albaniei
Dacia care pune la respect multe SUV-uri. Cum arată creația unui român - VIDEO
Dacia care pune la respect multe SUV-uri. Cum arată creația unui român - VIDEO
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate ninsori și vânt puternic. Ce au anunțat meteorologii
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate ninsori și vânt puternic. Ce…
×