Și nunta lui Borcea ar fi fost eclipsată de meniul de la Zona VIP!** Mâncărurile care te fac să stai mai mult cu ochii pe farfurie decât la meci: șalău de Nil, calamar…

Spectatorii care au prins un loc în tribunele VIP de pe National Arena vor avea parte de câteva surprize culinare cum numai la evenimentele cu staif întâlnești.

Astfel, cei care au plătit între 200 și 700 lei, contravaloarea unui bilet la sectorul VIP, se vor delecta cu mâncăruri exotice, cum ar fi șalăul de Nil sau cleștii de crab. De asemenea, pe fiecare masă de la loji e o frapieră cu o sticlă cu vin.

Iată cum arată meniul din zona VIP, la partida cu Franța:

Bufet rece format din:

-salată din piept de pui afumat cu tăiței de orez

-clește de crab și salsa de avocado

-frigărui de mozzarela cu roșii

Bufet cald:

-piept de pui marinat cu sos chimichuri și cartofi la cuptor

-șalău de Nil cu sos de șampanie

-risotto cu gorgonzola

Stație live:

-calamar prăjit

-creveți cu pui la tigaie

-varză chinezească și sos dulce-acrișor

Desert:

-tiramisou și sos de cafea

-mousse de ciocolată de zmeură

-mousse de fructe de pădure și crocant de migdale

-chec

Stație live:

-ananas, pepene roșu și galben și piersici

Băuturi:

-bere de la sponsorul oficial al naționalei, vin alb și roșu, șampanie, gin, campari, vodka, sucuri naturale, whysky

Invitații de la zona VIP au primit o brățară specială pentru a se diferenția de ceilalți. Brățările sunt însă inscripționate cu România-Argentina :). Primul VIP care a sosit la National Arena a fost regizorul Sergiu Nicolaescu, care a tras câteva cadre cu spectatorii români pentru noul său film.

Publicat: 06 09. 2011, 18:43
Actualizat: 06 09. 2011, 19:24