Spania, fără mămăligă și sarmale. Ibericii au rezervat 70 de camere pe timpul șederii la Cluj. Din ce va fi compus meniul campioanei europene

  • Delegația Spaniei a închiriat, aproape în întregime, hotelul de 5 stele cel mai apropiat de stadion.
  • Meniul ibericilor este specific mediteranean, chiar dacă gazdele se așteptau să comande și produse românești.

O delegație extrem de numeroasă va însoți Campioana Europeană la Cluj Napoca. Spaniolii au ales un stabiliment de 5 stele, din centrul orașului, aflat la mai puțin de doi kilometri de stadionul Cluj Arena. Ibericii au ocupat hotelul în proporție de 80 la sută, rezervând 70 de camere. „Nu au avut cerințe speciale. Sunt cerințe normale pentru oaspeți de nivelul lor. Este firesc să ceară ca mesele să le servească separa de restul clienților”, a spus Dafina Suciu, marketing manager la City Plaza.

Conducerea hotelului era pregătită să le ofere și o seară cu mâncare tradițional românească, dar Pique sau Fabregas nu s-au arătat interesați de mămăligă sau sarmale. „Vin cu bucătarul lor, care va superviza activitatea bucătarilor noștri. În legătură cu meniul, vor servi preparate permise sportivilor de performanță, dar și specifice meniului mediteranean, bazat pe preparate din pește, fruncte sau legume. Dacă ar fi fost solicitări privind servirea produselor românești, noi am fi fost pregătiți, dar nu a fost cazul”, a adăugat Dafina Suciu.

Publicat: 24 03. 2016, 17:08
Actualizat: 25 03. 2016, 15:01