Andrea Compagno sparge „Omerta” vestiarului FCSB și dezvăluie ce se întâmplă între vedetele lui Gigi Becali!

Andrea Compagno spune ce se întâmplă în vestiarul FCSB
Vezi galeria foto - 7 poze

Andrea Compagno a dezvăluit care sunt diferențele majore între cele două echipe: FCSB, actuala sa formație, și FC U Craiova, clubul de unde a ajuns la trupa roș-albastră.

„Vârful” italian a anunțat și cu ce colegi a legat prietenii mai strânse și a explicat faptul că în vestiar nu există un jucător care să aibă rolul de lider.

Andrea Compagno spune ce se întâmplă în vestiarul FCSB

„Când a venit Chiricheş, pentru mine a fost o mare plăcere. Mă uitam la meciurile din Italia şi îl vedeam mereu la televizor, iar acum sunt cu el în vestiar”, a declarat Andrea Compagno, despre omul care a jucat la Napoli, potrivit Fanatik.

„Toţi suntem un grup. La FCSB e puţin diferit faţă de cum era la FC U Craiova. La FCSB stăm mai mult timp împreună, la antrenamente, la masă. La Craiova te duceai în oraş şi luai masa, iar timpul antrenamentelor era mai scurt. Poate asta este puţin diferit”, a mai declarat Compagno.

Nu există lupi. Am încercat să fim toţi împreună. Nu e atât de uşor, pentru că, la fiecare meci când nu sunt victorii, se întâmplă ceva care distruge grupul! Aici e greu să fim uniţi, dar trebuie să fim! Însă nu sunt lupi în vestiar – Andrea Compagno

Compagno, despre varianta de a juca pentru România: „Nu este corect dacă nu te simți și nu ești din țara asta”

Compagno e pe lista de plecări de la FCSB, dar italianul a vorbit și despre varianta de a evoluat pentru naționala României.

Sub tricolor activează deja un alt italian, Mario Camora, de la CFR Cluj.

„Nu este corect dacă nu te simți și nu ești din țara asta. Nu poți să iei tricoul unui jucător care s-a născut, a crescut și se simte 100% român. Cred că e o formă de nerespect față de națiunea asta. Era vorba doar de o oportunitate, de o conjunctură”, a mai declarat italianul pentru sursa citată și a completat: „Am încercat din primul moment să învăț (n.red. – limba română). Este o formă de respect față de România pentru că mi-a deschis ușile. Nu am vrut ca ceilalți să înțeleagă italiană sau engleză. Am vrut să învăț româna și i-am întrebat pe colegi ce înseamnă fiecare lucru. Am învățat fără profesor. Doar o aplicație în engleză-română. Nu înțelegeam la început când vorbea domnul Adrian, pentru că el vorbește foarte repede și era puțin greu pentru mine”.

 

 

 

 

Publicat: 02 12. 2023, 18:40