Mitică Dragomir a povestit despre cum a mers într-un restaurant cu stele Michelin din Suedia împreună cu Cristi Borcea, pe când acesta era patron la Dinamo București.
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a arătat impresionat de felul în care omul de afaceri organiza astfel de „protocoale” și a dezvăluit ce a făcut Cristi Borcea pentru a obține o masă de 12 persoane.
„(Cristi Borcea, n.r.) M-a luat cu el în Suedia la un restaurant, eu știam 110 cuvinte în engleză, el poate 200. Amândoi puteam să ne înțelegem cu ospătatul, unul singur, nu. Era full. Am intrat și i-a spus că vrea să discute cu șeful. A băgat Borcea mâna în buzunar și a scos 1.000 de dolari. A zis că vrea o masă de 12 persoane.
El avea în tot localul atât. L-a pus să aștepte, a plecat și a venit cu alt angajat. Borcea a băgat mâna în buzunar și i-a dat și lui. Odată ne-au luat și ne-au dat o masă de lux. Patru ospătari în jurul nostru, nu am văzut în viața mea așa ceva, erau munți de fructe de mare. Nu făcea nimeni protocoalele lui. Restul, divizia B”, a declarat Mitică Dragomir, la Fanatik.
Mitică Dragomir a vorbit despre evenimentele organizate de Cristi Borcea și l-a descris pe fostul finanțator de la Dinamo București ca fiind „un nebun” când vine vorba de protocoale.
„Borcea era un nebun, erau 100 de feluri de mâncare. Îți comanda din țară, munceau aia cu trei zile înainte.
Aducea toate fructele de mare de care ai auzit și de care nu ai auzit, ciorbă de broască țestoasă, numai minuni de la Dumnezeu. Borcea era un nebun și numai el plătea, îl mai punea uneori și pe Badea. Era tot ce vrei pe lumea asta.
Dacă te duceai la trei stele Michelin, aveau meniul lor, nu îți comanzi ca țăranul o friptură. Am mai povestit, am fost în Suedia cu avionul lui Bogdan Buzoianu. Ce protocol a avut în avion, o demență. Toată felurile de icre în avion”, a mai spus Mitică Dragomir, conform sursei citate anterior.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER