Gigi Becali a rămas uimit când a aflat că a primit două cadouri la Palatul din Aleea Alexandru! Ce a găsit miliardarul
Gigi Becali a primit două cadouri de la un pictor care a venit special pentru el la Palatul din Aleea Alexandru. Cu ce s-a ales latifundiarul din Pipera.
Gigi Becali (65 de ani) a primit un cadou după partida cu Rapid, scor 2-0, meci în urma căruia „roș-albaștrii” au celebrat victoria din campionat.
Gigi Becali a rămas surprins când a aflat că a primit cadouri la Palatul său din Aleea Alexandru! Ce i-a lăsat un pictor la poartă
În fața Palatului din Aleea Alexandru, acolo unde locuiește Gigi Becali, un pictor i-a lăsat două tablouri milionarului, un portret al acestuia și un altul cu mama lui, Alexandrina Becali.
De altfel, mama lui Gigi Becali este cea care le trimite fotbaliștilor de la FCSB brânză din producția proprie.
Bucătarul Marius Falan a spus că Alexandrina Becali este extrem de atentă în ce privește alimentația jucătorilor de la FCSB.
„Trebuie să avem grijă de ei, pentru că sunt perlele lui nea Gigi, ca să zic aşa. Spune mereu «Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun». O dată n-a făcut rabat, au fost momente când a venit şi a considerat că e calitate slabă a produselor. Da, ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea «Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii».
Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis: «Măi tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor. Mergeţi şi luaţi de la….», la preţ triplu, şi de atunci mănâncă, pe partea de mezeluri, mezeluri de mare calitate”, a spus bucătarul de la FCSB, Marius Falan, conform publicației Orange Sport.
Marius Falan explică ce consumă fotbaliștii de la FCSB: „După meci le mai facem un hamburger, pizza, cașcaval pane”
Vorbind despre ce obșnuiesc să consume fotbaliștii de la FCSB atunci când sunt în cantonament, Marius Falan a spus că încearcă, pe cât este posibil, să le asigure un meniu diversificat jucătorilor.
„E în funcţie de antrenamentele pe care le au. E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, să le creşti pe finalul săptămânii pentru a le da energie.
După antrenament, efort susţinut să-i încarci cu proteină. Şi pe lângă toate astea, să încerci să-i şi surprinzi, să nu-i plictiseşti, să le faci aceleaşi preparate. După meci le permitem, le mai facem un hamburger, pizza, un caşcaval pane, râvnitul căşcaval pane”, a spus bucătarul echipei FCSB.