Ilie Dumitrescu a adus o schimbare uriașă în vestiarul Stelei, atunci când a revenit la gruparea roș-albastră.
Laurențiu Reghecampf nu s-a mai putut abține și a venit cu mai multe detalii.
Ilie Dumitrescu a evoluat la Steaua în perioada 1986–1994. Apoi, fotbalistul a prins transferul în străinătate și a plecat la Tottenham pentru aproape 4.000.000 de euro.
După perioada petrecută la Spurs, acesta a mai evoluat la echipe precum Sevilla, West Ham United, Club America și Atlante.
Înainte de retragere, Ilie Dumitrescu a revenit la gruparea roș-albastră. „Mister” a adus o schimbare uriașă în vestiarul Stelei.
Acesta a propus metodele de pregătire și recuperare pe care le-a învățat la echipele din străinătate și a încercat să schimbe inclusiv meniul jucătorilor.
„Sunt multe cu Ilie. El a venit cu o mentalitate foarte okay. Lucrurile pe care ni le spunea el atunci se întâmplă acum. Apa plată, mâncarea, sala de forță, prevenție… erau lucruri pe care noi nu le știam atunci și el deja le făcuse în Anglia.
A venit cu niște lucruri… nouă ni se părea că ne ia la mișto la momentul respectiv. El are și darul să-ți explice niște chestii altfel. Absolut tot ceea ce a spus atunci, se întâmplă acum.
Noi beam apă minerală atunci. Cașcavalul pane și puiul la cuptor… mâncam de toate. N-ai cum să mai joci acum cu meniul ăla. El voia paste, salate, piept de curcan, carne cât mai slabă.
Ilie avea și un fel special. Îl striga pe bucătar, Pele al bucătăriei, să pună apă plată. Nouă ne spunea: «Maimuțelor. Haideți, maimuțelor».
Toți lucram cu el, încercam să înțelegem ceea ce ne spune el”, a povestit Laurențiu Reghecampf, fostul coleg al lui Ilie Dumitrescu, la iAM Ștucan.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER