🚨 Rapid București – Farul Constanța 5-0, în a 13-a etapă a din Superliga. Prima victorie pe teren propriu în acest sezon pentru echipa lui Marius Șumudică

Rapid București - Farul Constanța 5-0, în a 13-a etapă a din Superliga. Prima victorie pe teren propriu în acest sezon pentru echipa lui Marius Șumudică
Foto: SPORT PICTURES
  • Publicat:
  • Actualizat:
22:55

MIN. 90: INFO MECI

Rapidistul Hromada este eliminat pentru un fault dur la mijlocul terenului.

22:47

MIN. 83: INFO MECI

Trimis în teren în minutul 82 în locul lui Bălașa, Dănuleasa îl faultează pe Boupendza din postura de ultim apărător și primește cartonaș roșu.

22:36

MIN. 73: GOL RAPID

Rapid lansează un contraatac fulgerător, Manea îi pasează la marginea careului, pe dreapta, lui Dobre, iar acesta înscrie cu un șut plasat, la colțul lung, cu piciorul stâng,

22:33

MIN. 69: OCAZIE RAPID

Onea prinde un șut senzațional de la aproximativ 30 de metri, iar Buzbuchi scoate de sub transversarlă mingea, care atinge bara și iese în corner.

22:23

MIN. 60: INFO MECI

Gazdele îi țin pe jucătorii lui Gică Hagi departe de propriul careu.

22:09

MIN. 46: A ÎNCEPUT REPRIZA A DOUA

Andrei Moroiță a fluierat debutul părții secunde a partidei.

21:52

MIN. 45: PAUZĂ

Andrei Moroiță a fluierat finalul primei reprize.

21:43

MIN. 40: GOL RAPID

Pașcanu șutează puternic din afara careului, dar Buzbuchi scoate mingea de sub transversală. La cornerul care a urmat, același Pașcanu a înscris cu un șut din prima.

21:33

MIN: 30: GOL RAPID

Dican degajează greșit o minge de la marginea careului, Christensen îi pasează lui Petrila, iar acesta înscrie cu un șut simplu, pe jos.

21:24

MIN. 20: OCAZIE FARUL

Radaslavescu primește o pasă de la Budescu, dar mingea șutată de el este contrată de Săpunaru și, ulterior, reținută de Siegrist.

21:15

MIN. 13: GOL RAPID

Borza primește mingea la martinea careului mare de la Petrila, trece de doi adversari și înscrie cu un șut pe jos, lângă bară.

21:04

MIN. 1: INFO MECI

Meciul a început cu un moment de reculegere, în memoria fostului fotbalist Andrei Matei.

21:03

MIN. 1: A ÎNCEPUT MECIUL

Andrei Moroiță a fluierat debutul partidei.

20:04

ECHIPELE DE START

Rapid: Siegrist – Manea, Săpunaru, Pașcanu – Onea, Christensen, Hromada, Borza – N’jie, Boupendza, Petrila. Antrenor: Marius Șumudică
Rezerve: Aioani, Ignat, Braun, Gojkovic, Emmers, Kait, Grameni, Hasani, R. Pop, Micovschi, Dobre, Burmaz
Farul: Buzbuchi – Bălașa, Țîru, Gustavo Marins, C. Ganea – Dican, Nedelcu, Vînă – Grigoryan, Alibec, Radaslavescu. Antrenor: Gică Hagi
Rezerve: Ducan, Sțrbu, Dănuleaa, Buta, Aioanei, N. Popescu, Casap, Basceanu, A. Stoian, Mustacă, Mosca, Avramescu

Meciul dintre Rapid București și Farul Constanța are loc în etapa 13 din Superliga României, sezonul 2024/2025, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

De asemenea, duelul programat pe Stadionul din Giulești poate fi urmărit și în direct la televizor pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1, începând cu ora 21:00.

Rapid București – Farul Constanța Live Video Online, de la ora 21:00, în a 13-a etapă a din Superliga

Cele două combantante, cu pretenții de play-off, au avut un început slab de sezon. Rapid și Farul sunt vecine de clasament, cu câte 13 puncte și golaveraj 13-15, cu mențiunea că echipa manageriată de Gică Hagi se află pe locul 11, cu trei victorii și patru remize, iar Rapid pe 12, cu două succese și șapte rezultate de egalitate.

În actuala ediție de campionat, formația alb-vișinie nu a câștigat niciun meci pe teren propriu din cinci încercări, având patru remize şi o înfrângere. La rândul ei, Farul nu a mai câștigat în deplasare din sezonul trecut, când învingea Universitatea Craiova cu 2-1, pe 12 aprilie.

În penultima etapă a turului, Rapid va juca în deplasare cu FCSB. Partida are loc pe 27 octombrie, de la ora 21:00. A doua zi, de la aceeași oră, Farul primește replica formației din Bănie.

Declarațiile celor doi antrenori

„Pauza a fost cât de cât prielnică dacă mă refer la jucătorii care au rămas cu mine. Am mai acumulat, am încercat să lucrăm din punct de vedere tactic. Sper ca acest joc să fie declicul de care avem nevoie și să urcăm în clasament.

Am început de două zile să lucrăm tactic ceea ce ne dorim. Sper să fie un nou început, avem nevoie de o victorie pe Giulești, doare că n-am câștigat pe teren propriu. Arătăm destul de bine numeric și calitativ. Am 26 de jucători valizi.

Acea discuție cu Dan Șucu care a avut loc, eu o consider una benefică. Rar mi-a fost dat să văd în 20 de ani de carieră de antrenorat un patron care să vorbească cu jucătorii. Este un alt tip de patron pe care l-am întâlnit până acum.

N’Jie și Boupendza se antrenează de o lună. Sper ca luni să intre, așteptările sunt foarte mari. Nu mă aștept să-mi facă diferența. Mă bazez pe grup pentru că am format un nucleu de jucători. Asta lipsea, dorința de victorie, agresivitatea, care trebuie dată de un lider.

Nici nu mă mai aud când începe un meci pe Giulești, trebuie să iau multe pastile de gât. Nici nu pot să mă fac auzit, dau indicații doar la început de joc, la pauză. În decursul jocului doar cei mai apropiați jucători de mine aud ce le transmit, nu e ușor.

Am văzut o bucurie de a se antrena, mă face încrezător, nu s-a întâmplat la început. Îi văd mai concentrați, mai descătușați, este o concurență acerbă”, a spus Marius Șumudică.

„Un meci în deplasare contra unui adversar cu care ne cunoaștem, am jucat de multe ori cu ei, am făcut și meciuri bune și meciuri mai puțin bune. Știm că ne așteaptă o partidă grea, suntem pregătiți, am avut timp să ne pregătim în această pauză.

Suntem gata să facem un meci foarte bun. Jucăm în deplasare, trebuie să ne adaptăm la tot ce înseamnă stadion, suporteri, echipa, clubul, jucătorii, toate detaliile importante.Trebuie să facem un meci foarte bun pe ambele faze ca să putem câștiga cele trei puncte. Mergem cu acest gând, să ne luptăm, să facem un meci foarte bun și să ne întoarcem acasă cu un rezultat bun.

Șumudică e un antrenor foarte, foarte experimentat, a antrenat și afară, s-a descurcat bine și acolo. Tot respectul meu. Mă așteaptă un meci unde trebuie să analizez, să văd multe meciuri.

Antrenorul e foarte bun, clubul a făcut sacrificii, a investit mult, dar și noi suntem buni, și noi avem echipă bună, avem internaționali mulți”, a transmis Gică Hagi.

Echipe probabile

Rapid (1-4-3-3): Siegrist – Cr. Manea, Săpunaru, Pașcanu, Borza – Kait, Grameni, Christensen – N’jie, Boupendza, Petrila. Antrenor: Marius Șumudică

Rezerve: Aioani, Onea, Braun, Ignat, Hasani, Emmers, Hromada, Gojkovic, R. Pop, Micovshi, Burmaz

Farul (1-4-3-3): Buzbuchi – Sîrbu, Bălașa, Marins, C. Ganea – Radaslavescu, Dican, Vînă – Rivaldinho, Alibec, Grigoryan

Rezerve: Ducan, Cercel, Țîru, Dănuleasa, Aioanei, Nedelcu, N. Popescu, Casap, Doicaru, C. Stoian, A. Ciobanu, Mustacă. Antrenor: Gică Hagi

Meciul va fi arbitrat la centru de Andrei Moroiță, ajutat la linii de Daniel Mitruţi și Ionel Dumitru. În camera VGAR au fost delegați Florin Andrei și Cristina Trandafir.

Andrei Preotu / Autor
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care ... citește mai mult
Are o experiență de 30 de ani în presa sportivă. A debutat în ianuarie 1994, în calitate de colaborator la Sportul românesc, dar semnătura îi apăruse, deja, cu jumătate de an înainte. Era un articol despre fotbalistul lui preferat, brazilianul Romario de Souza Faria, în suplimentul „Fotbal ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Suspecții care i-au răpit copiii milionarului Adrian Marțian au fost identificați! Ce spun anchetatorii și despre
Suspecții care i-au răpit copiii milionarului Adrian Marțian au fost identificați! Ce spun anchetatorii și despre
A dat gol pentru FCSB cu Dinamo, dar tot n-a ”scăpat” de Gigi Becali: mesaj fără menajamente, în direct la TV
A dat gol pentru FCSB cu Dinamo, dar tot n-a ”scăpat” de Gigi Becali: mesaj fără menajamente, în direct la…
Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!
Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!
Dezvăluire neașteptată din interiorul clubului Real Madrid: „Regretă că l-au adus pe Mbappe”
Dezvăluire neașteptată din interiorul clubului Real Madrid: „Regretă că l-au adus pe Mbappe”
Radu Drăguşin, direct la o multiplă câştigătoare de Champions League! Planul gândit de conducerea lui Tottenham
Radu Drăguşin, direct la o multiplă câştigătoare de Champions League! Planul gândit de conducerea lui Tottenham
Andreea Bănică, fără inhibiții la 46 de ani! S-a pozat aproape dezgolită. Fanii, în extaz: „Arăți ca o puștoaică”
Andreea Bănică, fără inhibiții la 46 de ani! S-a pozat aproape dezgolită. Fanii, în extaz: „Arăți ca o puștoaică”
Anunț despre schimbarea orei de la sfârșitul lui octombrie. Decizia care schimbă tot vine din Statele Unite!
Anunț despre schimbarea orei de la sfârșitul lui octombrie. Decizia care schimbă tot vine din Statele Unite!
BREAKING NEWS | Tragedie în familia lui Şut! Tatăl acestuia a murit după derby
BREAKING NEWS | Tragedie în familia lui Şut! Tatăl acestuia a murit după derby
BANCUL ZILEI. Bubulina, văzând privirile lacome pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, spune:  Vă place...
BANCUL ZILEI. Bubulina, văzând privirile lacome pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, spune: Vă place...
Ce pedeapsă a primit proprietarul unui câine Akita, care a muşcat un copil de faţă
Ce pedeapsă a primit proprietarul unui câine Akita, care a muşcat un copil de faţă
Descoperire ULUITOARE în adâncul oceanului! „Nu știam că există acolo”
Descoperire ULUITOARE în adâncul oceanului! „Nu știam că există acolo”
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: Dragii mei, încă o veste bună
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: Dragii mei, încă o veste bună
Un manechin din România susține că a fost desfigurat la Bucharest Fashion Week. Ce s-ar fi întâmplat în culise: „Violent”
Un manechin din România susține că a fost desfigurat la Bucharest Fashion Week. Ce s-ar fi întâmplat în culise: „Violent”
Subvenții pentru studenți. Primesc 224 de lei pe lună. Ce fac cu banii
Subvenții pentru studenți. Primesc 224 de lei pe lună. Ce fac cu banii
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Jaqueline Cristian trece de Viktorija Golubic şi e în turul doi la turneul de tenis de la Guangzhou
Jaqueline Cristian trece de Viktorija Golubic şi e în turul doi la turneul de tenis de la Guangzhou
Circulație GREȘITĂ în sensul giratoriu! Regulile pun în continuare probleme unora dintre șoferi
Circulație GREȘITĂ în sensul giratoriu! Regulile pun în continuare probleme unora dintre șoferi
O femeie a aplicat pentru un loc de muncă și a primit răspuns după aproape 50 de ani. De ce nu a ajuns să practice meseria dorită
O femeie a aplicat pentru un loc de muncă și a primit răspuns după aproape 50 de ani. De ce…
×