„România e subestimată! Am încercat sarmale, cașcaval pane și mici”. Un italian a mers și a lucrat la Craiova, dar apoi a luat orașele țării noastre la colindat și a rămas impresionat
Italianul care a mers și a lucrat la Craiova s-a îndrăgostit de România. Acesta a povestit că a luat orașele țării noastre la colindat și că a rămas impresionat de ceea ce a văzut.
Giovanni Constantino, tehnicianul ca a pregătit echipa lui Adrian Mititelu timp de cinci luni, a declarat că „România e subestimată”, fiind impresionat mai ales de București.
Giovanni Constantino, impresionat de România
Giovanni Constantino, tehnician italian care a petrecut cinci luni de zile pe banca celor de la FC U Craiova, a dezvăluit recent că s-a îndrăgostit de România și a povestit că a luat orașele țării noastre la colindat, fiind extrem de impresionat de ceea ce a văzut.
Italianul este de părere că „România e o țară subestimată” și s-a îndrăgostit de București, dezvăluind și ce l-a impresionat la capitala țării.
„E o țară subestimată din punctul de vedere al turismului, dar este o țară foarte frumoasă.
Sigur că am petrecut mai mult timp în Craiova și am fost mai mult acolo, dar aici, în București, «mamma mia!»… Atmosfera de oraș mare, Parlamentul. Traficul haotic? E ceva normal într-un oraș mare. Dar Parlamentul, povestea de aici, povestea pe care țara o are… E ceva ce România trebuie să păstreze, în opinia mea. Și să fiți mândri de asta, de identitatea imensă pe care țara o are”, a povestit Giovanni Constantino, conform gsp.ro.
S-a îndrăgostit de bucătăria românescă
Chiar dacă rămâne fidel bucătăriei italiene, Giovanni Constantino a mărturisit că a încercat foarte multe preparate românești, care i-au plăcut foarte mult. Sarmalele și micii au fost printre felurile de mâncare pe care italianul le-a apreciat în perioada în care a antrenat în România.
Totodată, Giovanni Constantino a mai spus că și-ar dori să antreneze, în viitor, din nou la noi în țară.
„Poate că în viitor voi avea șansa să mă întorc în România și să antrenez, știu că am aprecierea fanilor, a oamenilor, iar asta este foarte frumos pentru mine. Oriunde ar fi să lucrez, sentimentul pe care-l am față de România nu se va schimba în viitor, cu siguranță.
Mâncarea de aici? Sunt foarte clasic, sunt tot cu mâncarea italiană (râde). Am încercat sarmale, cașcaval pane, mici, sunt foarte buni!
Nu am vizitat foarte mult fiindcă lucram, dar mi-a plăcut Craiova, am fost surprins de Constanța când am jucat acolo. Cluj… Am fost acolo și când s-a jucat Europeanul U21. Frumos oraș! Sibiu, la fel…”, a mai spus Giovanni Constantino, conform sursei menționate anterior.