Votează cei mai buni mijlocași centrali dinamoviști din ultimul sfert de secol! Tu decizi pentru Best of Dinamo 25 de ani

Votează cei mai buni mijlocași centrali dinamoviști din ultimul sfert de secol! Tu decizi pentru Best of Dinamo 25 de ani
  • Publicat:
  • Actualizat:

În campania specială ProSport dedicată celor mai buni jucători de la Dinamo București în ultimul sfert de secol am aflat deja, în echipa ideală, portarul (AICI), fundașii laterali (AICI) și fundașii centrali (AICI). Împreună alegem mai departe formația de vis a „câinilor roșii” din ultimele decenii într-un proiect în premieră, Best of Dinamo 25 de ani! Continuăm cu cei mai buni mijlocași centrali dinamoviști din această perioadă.

Timp de aproximativ două zile vei putea alege din cele 7 propuneri pe care ți le-am pregătit pentru mijlocaș central defensiv și cele 7 propuneri pentru mijlocaș central ofensiv.

  • Pentru mijlocașii centrali, de la publicarea acestui material și până sâmbătă, 27 aprilie, ora 06:00 dimineața, votezi opțiunea ta în cele două sondaje din articol!

Poți vota un singur jucător o dată, iar fotbalistul cu cele mai multe voturi la final intră în echipa de vis, pe când locul doi devine rezervă în lotul suprem! Detaliile complete ale campaniei pot fi descoperite AICI. Ești pregătit să scrii istorie alături de eroii tăi din teren?

Cum arată până acum primul 11 al celor mai buni dinamoviști din ultimii 25 de ani și rezervele

REZERVE: Bogdan Lobonț, Collins Fai, Gheorghe Mihali, Liviu Ciobotariu, Dorin Semeghin.

Cei mai buni mijlocași centrali dinamoviști. Cele 7 nominalizări defensive încep cu Cătălin Hîldan. Unicul Căpitan!

Când Cătălin Hîldan s-a prăbușit în iarba de la Oltenița, în acel amical blestemat din 5 octombrie 2000, fotbalistul în vârstă de 24 de ani era campion al României cu echipa la care s-a format. Căpitan și câștigător al Cupei României după o finală disputată pe Stadionul Național, împotriva Universității Craiova (2-0), în care Cătălin a marcat pentru declanșarea fiestei.

„Unicul Căpitan” este supranumele pe care Hîldan l-a câștigat în timp ce trăia, atunci când, la un meci disputat în „Ștefan cel Mare” contra Petrolului, cu doar câteva zile înainte de evenimentul tragic de la Oltenița, galeria dinamovistă, nemulțumită că lui Cătălin i-a fost luată banderola și încredințată lui Răducioiu, a afișat un banner sugestiv. „Unicul Căpitan este Cătălin Hîldan”. Acesta a câștigat cu Dinamo eventul și a primit și medalia pentru Cupa României din 2000-2001, sezon început când a survenit decesul care avea să lase un mare gol în inima tuturor dinamoviștilor.

Ionuț Lupescu. Capitanul în jurul căruia a fost construită renașterea din anii 2000

Revenirea din 1998 a lui Ionuț Angelo Lupescu la Dinamo, după ce a refuzat propunerea mentorului Mircea Lucescu de a semna cu Rapid, a însemnat schimbarea statutului pentru formația din „Ștefan cel Mare”. Avându-l pe „Kaiser” în echipă, „câinii” s-au transformat dintr-o echipă care dansa în mediocritatea clasamentului într-o putere, din nou, a fotbalului românesc. Iar după un sezon în care titlul a fost suflat de desantul lui „Il Luce” din Giulești, roș-albii au readus trofeul în centrul Capitalei, în 2000, anul eventului.

Lupescu a plecat, pentru o scurtă perioadă, la Bursaspor, apoi a revenit în „Groapă” chiar cu o zi înainte de meciul de coșmar cu Foresta (4-5, după ce echipa pregătită de Cornel Dinu conducea, în minutul 60, cu 4-0!). Ionuț Lupescu a câștigat, în intervalul acoperit de campania noastră, două titluri și două Cupe. 53 de partide a strâns, în campionat, mijlocașul căpitan al „câinilor” și a înscris de 6 ori.

Andrei Mărgăritescu. Mijlocașul… cel mare cât „China”

Unul dintre fotbaliștii care au făcut tranziția dintre echipa lui Ioan Andone care învingea Everton și ȚSKA Moscova și formația lui Mircea Rednic care a înfrânt Leverkusen și Besiktas la București. Această perioadă a fost sudată de cel poreclit „China” între 2004 și 2008, perioadă în care Mărgăritescu și-a atribuit tripleta Cupă (2004-2005), Supercupă (2005) și, în cele din urmă, titlul din 2006-2007.

În 2008, jucătorul desemnat căpitan la Rapid de Mircea Lucescu în sezonul în care a făcut pasul la echipa mare a feroviarilor (1999-2000), s-a transferat la Terek Groznîi, însă a fost „repatriat” în 2009. Încă două sezoane în alb și roșu, în total Mărgăritescu având cifre senzaționale pentru Dinamo: 129 de meciuri pe prima scenă, 30 de jocuri în cupele europene și 6 partide în Cupa României, plus o prezență în Supercupă.

Dan Alexa. „Chirurgul” care a cucerit Cupa și apoi eventul, adulat și apoi hulit de ultrași

Dan Alexa a fost, pentru galeria dinamovistă, unul dintre cei mai iubiți jucători de la startul anilor 2000. Ajuns în „Ștefan cel Mare” filiera „lotul Nețoiu 1” de la Universitatea Craiova, „Chirurgul” a intrat rapid în inima „câinilor”. Mijlocașul defensiv a îmbrăcat tricoul alb-roșu în două rânduri. Mai întâi pentru două sezoane (2002-2003, când a cucerit Cupa României) și 2003-2004 (cu un event în palmares). Peste 50 de jocuri în toate competițiile și un gol reușit în campionat, plus eliminarea Șahtiorului în acea dublă de referință pentru „câini” din Cupa UEFA.

VIDEO Ce a spus Alexa despre Steaua şi Dinamo şi ce echipă l-a surprins cel mai mult

A urmat transferul în China și emulația repatrierii. Dorit de Steaua, fanii au făcut tot posibilul pentru a-l readuce în „Groapă”. Revenit în sezonul 2005-2006, Alexa a mai bifat 13 jocuri, de data aceasta fără trofeu în palmares. Relația cu o parte a ultrașilor s-a răcit, fotbalistul s-a transferat la Poli Timișoara, apoi la Rapid și, astfel, a devenit din fotbalistul adulat, jucătorul și antrenorul urât de o parte din galeria „câinilor”. Mulți fani îl consideră însă unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi pe care i-a avut Dinamo după 1989.

Adrian Ropotan. Lansat de Dinamo în fotbalul mare, om de bază la ultimul titlu

Povestea lui Adrian Ropotan la Dinamo începe, precum în cazul lui Cristi Pulhac, la căminul din „Ștefan cel Mare”. Urmează anticamera vestiarului echipei mari, „satelitul” Dinamo II, apoi patru sezoane în tricoul „câinilor”.

Ropotan a debutat în 2006, într-un meci din deplasare cu Pandurii. A prins cinci jocuri în sezonul 2005-2006, apoi a început să se impună și a bifat 21 de partide, în campionat, în anul ultimului titlu, 2006-2007, plus alte 8 jocuri în parcursul de referință din cupele europene. Atunci, Dinamo a ajuns în primăvara din Cupa UEFA fiind eliminată de Benfica Lisabona (0-1, 1-2). În total, Ropotan, care s-a transferat la un alt Dinamo, din Moscova, are 70 de jocuri în „Ștefan cel Mare” și un titlu trecut în palmares.

Djakaridja Kone. „Tancul” sau „Barajul Vidraru” care securiza linia mediană

Un băiat modest, tăcut, însă un fotbalist de bază cât timp a jucat la Dinamo. „Tancul” sau „Barajul Vidraru”, acestea au fost poreclele lui „Dja-dja” Kone în „Ștefan cel Mare”. Chiar dacă a câștigat un singur trofeu, Cupa din 2011-2012, a fost parte din povestea „minunii de la Liberec” iar ivorianul care a evoluat trei sezoane în „Groapă” (2009-2010, 2010-2011 și 2011- 2012) și-a câștigat locul în campania „Best of Dinamo 25 de ani”.

Nenhuma descrição de foto disponível.

100 de jocuri are Kone în tricoul alb și roșu, a înscris de 5 ori și, o bună perioadă alături de Ousmane N’Doye, a făcut un cuplu imbatabil în linia mediană. S-a spus că, la Dinamo, senegalezul a fost pus în valoare chiar de Kone, cel care i-a asigurat mai multă libertate ofensivă coechipierului african.

Ousmane N’Doye. Senegalezul nonconformist iubit de dinamoviști

Chiar dacă nu a câștigat vreun trofeu cu Dinamo, Ousmane N’Doye a rămas în memoria pretențioșilor fani dinamoviști drept unul dintre jucătorii având codul de bare de fotbalist. Trei sezoane are senegalezul la Dinamo (2008-2009, 2009-2010, 2010-2011), perioadă în care a bifat 52 de jocuri în campionat, 9 în cupele europene, 4 în Cupa României și a înscris de 10 ori.

„Osmanescu” a jucat în turul cu Slovan Liberec de la București, partida pierdută de „câini” la „masa- verde”, la retur nefiind reținut în lot. A ieșit în evidență și prin nonconformismul său, felul în care se îmbrăca, declarațiile de presă sau „episodul microbuzul” care a dinamitat vestiarul după meciul de la Cluj, din 2010: atunci, africanul a părăsit cantonamentul după un meci contra CFR-ului, gestul fiind flama care a declanșat revolta coechipierilor.

Votează aici cei mai buni mijlocași centrali dinamoviști! Alege cel mai bun mijlocaș defensiv:

Care e cel mai bun mijlocaș central defensiv al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

MENȚIUNI. Patrick Ekeng și Daniel Iftodi

Doi jucători care nu au intrat în campania noastră trebuie menționați. Primul este Patrick Ekeng, fotbalist cu același destin tragic precum Cătălin Hîldan. 12 partide a prins camerunezul în tricoul lui Dinamo. S-a stins la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un infarct în timpul meciului contra Viitorului Constanța, pe 6 mai 2016. Ekeng a reușit și un gol pentru „câini”. Și ce gol! Un golazo în poarta rivalilor de la FCSB, după un șut fenomenal de la distanță.

Daniel Iftodi nu poate trece fără mențiune în incursiunea noastră. În sezonul 1999-2000, jucătorul adus de la Rapid care, după ce a luat eventul cu roș-albii, s-a întors în Giulești, a fost om de bază și fotbalistul preferat de Cornel Dinu la mijlocul terenului. A prins 29 de partide în acel an competițional de referință și a înscris de patru ori.

Ceilalți mijlocași defensivi ai lui Dinamo din sezonul 1999/2000 până azi

Vlad Achim, Rachid Ait-Atmane, Valeriu Andronic, Paul Anton, Iulian Arhire, Issa Ba, Papa Malick Ba, Ionuț Badea, Kevin Bru, Dan Bucșa, Azer Busuladzic, Cătălin Carp, Ionuț Cioinac, Armando Cooper, Cristian Daminuță, Simone Dobre, Alin Dudea, Patrick Ekeng, Hatem Elhamed, Michel Espinosa, Elton Figueiredo, Ioan Filip, Boris Galchev, Aleix Garcia, Janusz Gol, Tomislav Gomelt, Eddy Gnahore, Nicolae Grigore, Ricky van Haaren, Dani Iglesias, Christian Ilic, Constantin Ilie, Cătălin Itu, Antoni Ivanov, Gorka Larrucea, May Mahlangu, Boubacar Mansaly, Wanderson Miranda, Aitor Monroy, Filip Mrzljak, Leonard Naidin, Filipe Nascimento, Mamoutou N’Diaye, Marius Pastor, Damagoj Pavicic, Bogdan Pătrașcu, Florin Pârvu, Balthazar Pierret, Cătălin Rață, Alexandru Răuță, Jonathan Rodriguez, Neluț Roșu, Laurențiu Rus, Ionuț Șerban, Ovidiu Stângă, Dorel Stoica, Aljosa Vojnovic, Vojislav Vranjkovic.

Cele 7 nominalizări pentru mijlocaș ofensiv încep cu Florin Cernat. „Diamantul” cu două Cupe și un titlu 

Florin Cernat a fost adus în regim de urgență de șefii lui Dinamo, după ce l-au vândut pe „Briliantul” Adrian Mutu la Intenazionale Milano, pentru a-i liniști pe suporterii nemulțumiți de cedarea mult prea rapidă a tânărului piteștean. De aici și porecla „Diamantul”. Florin Cernat, un jucător cu o tehnică desăvârșită, a evoluat în doar 25 de partide de campionat pentru Dinamo, a înscris de două ori și a fost vândut rapid la Dinamo Kiev. În acest interval, gălățeanul și-a trecut în palmares eventul din 2000 și Cupa din sezonul 2000-2001.

Cătălin Munteanu. Omul cu „tava”, servantul perfect 

Din acest punct trebuie să începem recenzia paselor de gol pentru că Munteanu a fost, cât timp a jucat la Dinamo, omul cu „tava”. Cu servirea pentru colegii din atac. Fostul stelist a fost folosit și în bandă, dar mai ales în centrul terenului. „Cap de Zmeu” a câștigat cu Dinamo, în cele două experiențe ale sale în „Groapă”,  2005-2008 și 2010-2014, în total șase sezoane, un titlu (2007), Cupa României (2012) și Supercupa (2012).

Cătălin Munteanu merge să-și facă încălzirea la Dinamo 2:

Ca date personale, mijlocașul a concretizat 187 de meciuri, dintre care 24 de partide în cupele europene! A înscris de 15 ori și a pasat decisiv de 22 de ori. A evoluat în campania de referință în care Dinamo a ajuns, în sezonul 2006-2007, în primăvara Cupei UEFA și a fost marcatorul golului care a restabilit egalitatea la general, în partida cu Benfica de la București. Din păcate, lusitanii au revenit, astfel că golul lui Munteanu a rămas doar pentru statistică…

Dennis Șerban. Campion cu Dinamo și un gol antologic împotriva rivalilor din Ghencea

Ce dinamovist poate uita golul lui Dennis Șerban din meciul cu Steaua, 1-0 în „Ștefan cel Mare”? Atunci când, în ultimul minut, venit de pe bancă, mijlocașul a driblat întreaga defensivă roș-albastră și a reluat în plasa în care a intrat, cu tot cu minge, și Klemi Saban, israelianul din tabăra rivalilor. Șerban are 13 jocuri în sezonul în care Dinamo a luat ultimul titlu, 7 în campionat și 6 în cupele europene, a reușit o pasă de gol în victoria de gală cu Bayer Leverkusen, a fost titular în egalul de la Bruges și a jucat 43 de minute cu Besiktas.

Dennis roș-alb-albastru!

Puțini își mai amintesc poate că fostul stelist a mai trecut pe la Dinamo și în sezonul 2004-2005, când a evoluat în 5 rânduri, chiar și în returul de la București, din preliminariile Champions League, împotriva celor de la Manchester United, atunci când a fost pe teren în ultimele 10 minute. Dennis Șerban s-a retras, măcinat de accidentări, din postura de jucător al lui Dinamo, în 2007.

Ștefan Grigorie. Cifre extraordinare pentru „Fane”. Trei Cupe cucerite, 32 de goluri marcate

Ștefan Grigore este unul dintre mijlocașii cu cele mai bune cifre dintre cei nominalizați în campania noastră, Best of Dinamo 25 de ani. Patru sezoane a rulat „Fane” în alb și roșu (foto jos, al treilea de la dreapta la stânga), a câștigat trei Cupe (2002-2003, 2003-2004 și 2004-2005) și a fost prezent pe teren în victoriile cu Everton și ȚSKA Moscova.

La cifre personale, fotbalistul folosit în bandă și în spatele vârfurilor are 125 de jocuri la Dinamo, dintre care puțin peste 20 în cupele europene. Performanțele sunt, la rândul lor, foarte bune. Grigorie a reușit să înscrie în acest interval de 32 de ori! Și fotbalistul de creație ar fi putut avea un palmares mult mai bun în tricoul lui Dinamo, însă a fost cedat la Politehnica Timișoara, nefiind pe placul lui Mircea Rednic.

Cosmin Matei. Aproape 150 de jocuri pentru Dinamo, o Cupă, o Supercupă dar și o retrogradare istorică

Transferul său la Dinamo, în 2011, în mandatul lui Liviu Ciobotariu, a reprezentat o mare surpriză pentru fanii dinamoviști. Fostă speranță a rivalilor de la Steaua, un fotbalist considerat capricios, Matei venea la Dinamo, echipă pentru care avea să joace în șase sezoane. A câștigat Cupa României (2011-2012), Supercupa (2012) și a făcut parte din lotul care a retrogradat echipa pentru prima oară în istorie.

Matei a fost folosit atât în cele două benzi ale terenului, cât și în centru, ca mijlocaș ofensiv și are 146 de prezențe în tricoul alb- roșu în toate competițiile. A înscris de 22 de ori și a furnizat 19 pase decisive. În ciuda celor șase sezoane în care a jucat pentru Dinamo, Matei a rămas cu imaginea retrogradării în retina dură a dinamoviștilor, fiind fluierat la un meci pe care actuala sa echipă, Sepsi, l-a disputat recent împotriva „câinilor”.

Antun Palic, croatul cu pasa de gol la purtător

Un alt jucător ochit de Mircea Rednic este Antun Palic (foto jos, în stânga). Fotbalist tehnic, mereu cu privirea sus și cu o mare exactitate a paselor, însă destul de static în unele conjuncturi ofensive, croatul a bifat trei sezoane în „Ștefan cel Mare” și a câștigat, în 2017, Cupa Ligii.

Bucurie dinamovista la final cu Antun Palic si Bogdan Gavrila

Mijlocașul ofensiv a jucat o finală de Cupă cu Dinamo, pierdută la lovituri de departajare în fața celor de la CFR Cluj, după ce „câinii” au condus cu 2-0. În perioada în care a jucat pentru roș-albi, Palic a evoluat în 81 de partide, a înscris de 8 ori și a furnizat 24 de pase decisive, un bilanț destul de bun.

Dan Nistor. „Ceapă” de la Rucăr, cu chipul desenat pe autocarul lui Dinamo. 41 de pase decisive și 19 goluri!

Dan Nistor, jucătorul cu chipul desenat pe autocarul „câinilor”, a fost un mijlocaș reprezentativ și productiv pentru Dinamo. Mai exact în patru sezoane, între 2016 și 2020, cu o pauză de jumătate de an cât timp a mers la CFR Cluj. Cupa Ligii apare în palmaresul lui Nistor, cel pentru care vorbesc destul de apăsat cifrele personale.

Cum l-a facut Dinamo sa planga pe Dan Nistor! Nu i-a venit sa creada ce i se intampla

Jucător de explozie, cu un șut bun la poartă din alergare, „Ceapă” a strâns 104 partide în tricoul lui Dinamo în toate competițiile, a înscris de 19 ori și a furnizat nu mai puțin de 41 de pase decisive! În mod surprinzător a fost vândut de Dinamo la rivala Universitatea Craiova, în schimbul a doar 200.000 euro.

Votează aici cei mai buni mijlocași centrali dinamoviști! Alege cel mai bun mijlocaș ofensiv:

Care e cel mai bun mijlocaș central ofensiv al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

MENȚIUNE. Dănuț Lupu

Dănuț Lupu, jucător cu CV în tabăra „câinilor”, a survolat perioada de timp acoperită de campania noastră cu doar patru jocuri disputate în sezonul 2000-2001 și un gol marcat. Lupu a prins și dubla de dat uitării pentru dinamoviști, din preliminariile Champions League, contra celor de la Polonia Varșovia, înfrângere în ambele manșe (3-1 și 4-3) și eliminare rușinoasă, episod care i-a fost fatal jucătorului care, în cariera sa, mai jucase pentru „câini” între 1986 și 1990, când a devenit campion național, și în perioada 1995-1997. Într-o situație similară se regăsește Daniel Timofte, jucător cu performanțe la Dinamo înaintea perioadei de timp acoperite de campania noastră.

Ceilalți mijlocași ofensivi ai lui Dinamo din sezonul 1999/2000 până azi

Juan Albin, Ahmed Bani, Eric Bicfalvi, Ioan Borcea, Darius Buia, Romulus Buia, Claudiu Bumba, Juan Camara, Marian Cristescu, Ciprian Danciu, Viorel Domocoș, Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe, Alexandru Irimia, Reda Jaadi, Elvis Kabashi, Cătălin Măgureanu, Georgi Milanov, Laurențiu Opriceană, Alexandru Păcurar, Răzvan Pădurețu, Gabriel Popescu, Mihăiță Pleșan, Cornel Predescu, Alin Roman, Iulian Roșu, Claudiu Stan, Raphael Stănescu, Viorel Ștefan, Iulian Tameș, Daniel Timofte, Andrei Tîrcoveanu, Borja Valle, Florin Vasile, Cristian Vlad.

Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Ofițerul de presă al Echipei Naționale de Fotbal a Românei (2014-2022) și creatorul de content dedicat tricolorilor. A creat și dezvoltat Departamentul Comunicare al FRF, fiind vreme de aproape 8 ani Manager Comunicare, Proiecte Speciale sau Șeful Biroului de Presă FRF. În paralel a activat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Poliția, chemată la vila lui Silviu Prigoană! Totul la scurt timp după ce copiii lui au fost luați de autorități
Poliția, chemată la vila lui Silviu Prigoană! Totul la scurt timp după ce copiii lui au fost luați de autorități
”Duel între doi giganți” pentru transferul lui Dennis Man! Parma a luat imediat decizia
”Duel între doi giganți” pentru transferul lui Dennis Man! Parma a luat imediat decizia
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost…
Sârbii nu au avut milă după decizia UEFA în cazul România – Kosovo: „Un lucru este șocant”
Sârbii nu au avut milă după decizia UEFA în cazul România – Kosovo: „Un lucru este șocant”
Ungaria se ”implică” după ce UEFA a decis să dea cele 3 puncte României: ”Va plăti un preţ mare!”
Ungaria se ”implică” după ce UEFA a decis să dea cele 3 puncte României: ”Va plăti un preţ mare!”
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot:
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie fotbal. Antrenorul s-a făcut mic". Toţi…
Andreea Bănică, noi imagini HOT pe internet. Fanii au crezut că nu văd bine: solista a rămas aproape dezgolită
Andreea Bănică, noi imagini HOT pe internet. Fanii au crezut că nu văd bine: solista a rămas aproape dezgolită
Ce reacție a avut Reghe, la o săptămână de când Anamaria Prodan i-a dat mesaj și i-a cerut iertare. '' Îi urez tot binele din lume''
Ce reacție a avut Reghe, la o săptămână de când Anamaria Prodan i-a dat mesaj și i-a cerut iertare. ''…
BANCUL ZILEI.  Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
BANCUL ZILEI. Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
Un român povesteşte cum e să lucrezi la stat în Elveţia.
Un român povesteşte cum e să lucrezi la stat în Elveţia. "Nu ştiu de ce spuneţi voi că e o…
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
Prima mare iubire a lui Gabi Balint a împlinit 50 de ani! Cât de frumoasă este femeia de care a divorţat legenda Stelei
Prima mare iubire a lui Gabi Balint a împlinit 50 de ani! Cât de frumoasă este femeia de care a…
Adriana Bahmuțeanu primește AMENINȚĂRI! George Restivan rupe tăcerea după moartea lui Silviu Prigoană, ce pățește și el
Adriana Bahmuțeanu primește AMENINȚĂRI! George Restivan rupe tăcerea după moartea lui Silviu Prigoană, ce pățește și el
Șoferii din România NU mai pot face ITP. Anunțul RAR venit azi, 21 noiembrie
Șoferii din România NU mai pot face ITP. Anunțul RAR venit azi, 21 noiembrie
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit:
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu…
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
România este campioană mondială la Counter-Strike 2. Care e „formula” câștigătoare?
S-a anunţat componenţa lotului naţionalei feminine pentru meciul amical contra Albaniei
S-a anunţat componenţa lotului naţionalei feminine pentru meciul amical contra Albaniei
Dacia care pune la respect multe SUV-uri. Cum arată creația unui român - VIDEO
Dacia care pune la respect multe SUV-uri. Cum arată creația unui român - VIDEO
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate ninsori și vânt puternic. Ce au anunțat meteorologii
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate ninsori și vânt puternic. Ce…
×