„Imediat ce ajung de la mare”. Ana Bărbosu n-a stat pe gânduri și a stabilit ce va face cu mașina de la Ion Țiriac, care are un preț de peste 50.000 de euro. Gimnasta nu are carnet de conducere
Ana Bărbosu a stabilit ce va face cu mașina de la Ion Țiriac.
Vineri, în cadrul unui eveniment care a avut loc în București, Ion Țiriac i-a premiat pe sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris.
Fostul mare jucător de tenis a oferit câte o mașină marca Hyundai pentru fiecare medalie obținută.
Ana Bărbosu a stabilit ce va face cu mașina de la Ion Țiriac
Ana Bărbosu (18 ani) a dezvăluit că, imediat după ce se întoarce de la mare, va urma cursurile unei școli de șoferi, pentru a putea conduce mașina pe care a primit-o din partea lui Ion Țiriac.
„Acordarea medaliei a fost un moment special, este un vis împlinit și sunt foarte recunoscătoare pentru antrenorii, colegele, familia și federația și toți care au fost alături în această perioadă. Nu am carnet, dar imediat ce ajung acasă de la mare mă voi apuca de școala de șoferi. Deja am avut ocazia să mi se ofere aceste cursuri la o școală din Focșani și, fiind foarte drăguți, cu tot dragul am mers la ei. Abia aștept să încep orele de condus și să și iau carnetul”, a declarat Ana Bărbosu, pentru money.ro.
Ana Bărbosu a obținut medalia de bronz în finala individuală la sol.
Ion Țiriac, discurs despre renașterea genei de campion în România
Ion Țiriac a avut un discurs emoționant în fața sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice, exprimându-și respectul pe care îl are pentru aceștia.
„Suntem aici să plătim tributul, răsplata și respectul acestor oameni care la Paris, în sfârșit, ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun. Ați făcut mult mai mult decât credeam, vă mulțumesc. Nu e mare lucru ce facem noi pentru dumneavoastră aici, și când spun noi mă refer la mine, la familia Țiriac și la fundație
Suntem aici, nu e nimic oficial. Asta e o treabă aproape de familie. Suntem aici să plătim tributul care-l avem, răsplata și respectul acestor oameni care la Paris, în sfârșit, ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun.
Că poate încet, încet ne recâștigăm ceea ce am avut întotdeauna, adică nu gena pentru sport, nu asta, dar poate ne recâștigăm înapoi copilul ca să mai lase tableta și să-și facă alte treburi dacă părinții au ceva în cap și să vedem cum facem, poate ajungem din nou acolo unde am fost. Ați făcut foarte mult, ați făcut mult mai mult decât credeam.
Pe de o parte, pe de altă parte, cine știe, am avut onoarea, plăcerea să-l văd pe domnul prim-ministru ieri și ne-a promis că ceea ce a scos din gură să face, că încep acum și de la infrastructură, să dea bani și pentru sport. Cred că o să o facă. Hai să vedem cum facem noi ăștia care suntem mai bătrânei pe-aici. Și vreau să vă fac și ori surpriză, înainte să trec mai departe, avem pe cel mai în vârstă olimpic care trăiește în ziua de astăzi domnul Ioniță, care e acolo, 96 de ani, olimpic la Roma, ciclism, în 1960.
Nu e mare lucru ce facem noi pentru dumneavoastră aici, și când spun noi, eu, Țiriac, familia Țiriac sau fundația. Am încercat să facem ceva, îi mulțumesc feciorului meu, pentru că în 10 zile a făcut mai mult decât puteam face eu în 2 luni. S-adune tot ce s-a adunat aici. Mulțumesc Allianz Țiriac, care vă face totuși o surpriză destul de plăcută mai încolo
Mulțumesc Racebox, care a lucrat 24 de ore, 8 zile și 8 nopți, ca să aducă micile cadouri care vi le facem în situația în care sunt astăzi. Sunt niște oameni care au făcut-o voluntar. Și am făcut-o și noi voluntari pentru dumneavoastră, pentru că nu numai că meritați, dar 4 ani de zile, am făcut și eu sport, nu la nivelul dumneavoastră, dar 4 ani de zile pentru secunda aia, pentru milimetrul ăla, domnul Popovici, pentru tot ce ai să-ți faci treaba asta, să muncești ca un rob, este un mare lucru.
Eu vă mulțumesc încă o dată, sper că să avem un viitor destul de strălucit. Sper că încet, încet ați dat exemplu dumneavoastră. Hai să vedem ce exemple putem să dăm noi și cum putem să mergem mai departe”, a declarat Ion Țiriac.