Pariu în cotă 1.88 pentru Belgia – Polonia, derby-ul zilei în Liga Națiunilor (P)

Pariu în cotă 1.88 pentru Belgia – Polonia, derby-ul zilei în Liga Națiunilor (P)
  • Publicat:

 

Belgia are multe motive de îngrijorare, însă Martinez este optimist și speră că jocul echipei se va îmbunătăți. Acel 1-4 cu Olanda este un duș rece și, în același timp, este un semnal negativ în vederea Cupei Mondiale. Astăzi se încearcă o redresare pe plan sportiv și psihic. 

 

Încasează 100 RON FĂRĂ DEPUNERE la Casa Pariurilor!

 

Informații & Pont pentru meciul Belgia – Polonia

 

Dată: 08.06.2022
Oră: 21:45
Locație: Stadionul “Roi Baudouin”, Bruxelles

Cote: Belgia are o cotă de 1.65 pentru victorie. X este cotat la 4.05 iar 2 solist la 5.30

Pont: Ambele echipe marchează, cotă 1.88

  • Belgia vine după un rușinos 1-4 pe teren propriu cu Olanda
  • Gazdele au două absențe importante pentru meciul de astăzi, Lukaku și Courtois
  • Polonia se poate baza pe Lewandowski, anunțat titular

 

Belgia, o echipă în scădere

În ultimii 8 ani, Belgia a început să fie văzută drept una dintre cele mai bune echipe din lume, o candidată certă la titlul european și mondial. A ocupat chiar locul 1 în acea ierarhie inutilă FIFA, iar lumea și-a creat o serie de așteptări mai mult sau mai puțin plauzibile.

Acest potențial ușor de observat s-a erodat treptat. Multiplele înfrângeri de la turneele finale au relevat faptul că Belgia nu este o trupă obișnuită cu performanța, având un joc frumos însă lipsit de pragmatism.

Mai există o problemă majoră: acest lot de aur a început să îmbătrânească.

Defensiva tot timpul a fost o problemă principală, însă acum, cu Vertonghen ajuns la 35 de ani și Alderweireld la 33, nu mai face față.

Lukaku este mai mult accidentat, el lipsind și astăzi, iar Hazard evoluează foarte rar pentru Real Madrid.

Belgia a rămas sprijinită pe stâlpul De Bruyne, însă el pare obosit după un sezon lung de Premier League.

 

1-4 cu Olanda

În aceste condiții, înfrângerea categorică de săptămâna trecută cu Olanda, 1-4, nu este o mare surpriză. În ultima vreme Belgia a tot pierdut meciuri cu echipe de top, în Nations League cedând 2-3 semifinala cu Franța și 1-2 finala mică împotriva Italiei.

Talent încă există în rândul “diavolilor roșii”. Însă, gafele încep să fie din ce în ce mai prezente.

Meciul cu Olanda a fost mai echilibrat decât o arată scorul. Belgia a avut 6 șuturi pe poartă și a lovit în două rânduri bara.

Însă, organizarea de joc defensivă a fost non existentă. Pe lângă cele 4 goluri primite, Belgia mai putea încasa cel puțin unul. Mijlocul a fost dominat total de adversari, iar golul din prelungiri al lui Batshuayi nu a putut să spele imaginea deplorabilă.

Echipa de start probabilă a Belgiei: Mignolet; Alderweireld, Vertonghen, Boyata; Meunier, Tielemans, Dendoncker, De Bruyne, Carrasco; Mertens, Trossard

 

Polonia de mondial

Nici Polonia nu a avut rezultate ieșite din comun în ultima vreme, la Euro 2020 dezamăgind teribil. Acolo, polonezii au pierdut 1-2 cu Slovacia, 2-3 cu Suedia și au reușit doar o remiză, 1-1 cu Spania, rezultate insuficiente pentru a ieși din grupă.

Totuși, redresarea a venit rapid, iar Polonia s-a calificat la Campionatul Mondial după ce a câștigat 2-0 barajul cu Suedia.

Grupa din Qatar este relativ accesibilă, cu Argentina, Mexic și Arabia Saudită, așadar Polonia poate să se gândească la un parcurs reușit.

 

Început cu dreptul

Moralul ridicat al Poloniei s-a văzut în primul meci din Nations League, când au trecut 2-1 de Țara Galilor. Totuși, aici există o mențiune: Țara Galilor era cu gândul la barajul pentru Mondial împotriva Ucrainei, așadar a folosit o echipă plină de rezerve.

În aceste condiții, meciul nu este un punct bun de reper.

Totuși, Polonia a arătat destul de bine. Nu poate să fie considerată una dintre marile echipe europene, mai mult ca sigur nu va câștiga această grupă în care se mai află și Țările de Jos, însă poate furniza în mod aleatoriu surprize.

Lewandowski este anunțat titular, el fiind în mijlocul unui scandal imens cu Bayern, dorind cu disperare să fie lăsat să plece (probabil la Barcelona, care visează la un atac Lewandowski – Salah)

Echipa de start probabilă a Poloniei: Szczesny; Bereszynski, Bednarek, Glik, Puchacz; Klich, Krychowiak, Zalewski; Zielinski; Lewandowski, Swiderski

 

Pontul pentru meciul Belgia – Polonia

Evident, Belgia este favorită. Echipa gazdă are un lot plin de talente, care poate câștiga orice partidă. Totuși, există câteva probleme care nu pot să fie neglijate: lipsa de formă, îmbătrânirea lotului și absența lui Lukaku. Polonia este întotdeauna periculoasă, iar aici nu se va lăsa intimidată.

Astfel, pariul ales este “ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.88.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Belgia vine după 1-4 cu Olanda și va forța victoria, pentru a spăla imaginea și a-și recăpăta încrederea în sine înainte de Mondial.
  • Belgia are o echipă îmbătrânită, în special pe linia de fund. În plus, astăzi lipsește Courtois, portarul titular.
  • Polonia joacă dezinvolt, a marcat împotriva Spaniei și Angliei, iar Lewandowski este un pericol perpetuu.

 

100 RON fără depunere la Casa Pariurilor – ofertă limitată

Înainte de a prezenta alte pariuri pe ziua de astăzi, vrem să vă aducem la cunoștință de o ofertă atractivă pentru cei care nu au deja un cont la Casa Pariurilor: 100 RON fără depunere. Această ofertă este valabilă doar pentru clienții noi care deschid un cont acum prin link-ul de mai jos, și utilizează la înregistrare codul ”KYC100”.

Încasează 100 RON FĂRĂ DEPUNERE la Casa Pariurilor!

După deschiderea contului, va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC prin trimiterea unei copii după actul de identitate! După aceea vei primi în contul Casa Pariurilor un mesaj de tipul pop-up, în care trebuie să apeși butonul ”Accept” în maxim 3 zile pentru a primi cei 100RON fără depunere. Intră acum pe link-ul menționat pentru a aplica pentru ofertă!

 

Alte pariuri pentru ziua de miercuri

 

Țara Galilor – Țările de Jos (Olanda)

În Țara Galilor este încă sărbătoare, echipa calificându-se la Campionatul Mondial după o pauză de 64 de ani. Victoria cu Ucraina nu a fost meritată, meciul fiind foarte echilibrat, cu un plus pentru est europeni.

Golul norocos al lui Bale, venit după o deviere, a adus la realitate acest vis, iar Țara Galilor încă petrece. Astfel, nu cred că meciul de astăzi este foarte important pentru ei.

Țările de Jos vin după un impresionant 4-1 în Belgia. Echipa arată din ce în ce mai bine, procesul de reconstrucție început acum 8 ani fiind un succes.

Batavii vin după 10 meciuri fără eșec, marcând minim 4 goluri cu Muntenegru, Turcia, Gibraltar, Danemarca și Belgia.

Astfel, Olanda mi se pare una dintre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial. În lot avem nume precum Van Dijk, De Jong sau Depay, fotbaliști deja maturi în gândirea sportivă.

În aceste condiții, Olanda trebuie să fie considerată favorită. Louis Van Gaal poate face schimbări în primul 11, însă, de partea cealaltă, Țara Galilor încă este prinsă în euforia calificării la Mondial.

Pentru victorie Olanda primim o cotă de 1.57.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre

Care echipă de vis din ultimul sfert de secol e mai bună?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut'
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut'
”Cutremurul abia acum vine”. Patru staruri vor să se retragă de la echipa națională, după rușinea de la EURO!
”Cutremurul abia acum vine”. Patru staruri vor să se retragă de la echipa națională, după rușinea de la EURO!
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica…
Reacția ucrainenilor după Belgia – România 2-0: „El e bun, dar unde sunt restul?”
Reacția ucrainenilor după Belgia – România 2-0: „El e bun, dar unde sunt restul?”
Timpul nu a iertat-o: cum arată Pamela Anderson la 56 de ani! Fanii abia o mai recunosc
Timpul nu a iertat-o: cum arată Pamela Anderson la 56 de ani! Fanii abia o mai recunosc
Ce nebunie, răsturnare de situaţie la Euro 2024, e DEZASTRU pentru naţională!
Ce nebunie, răsturnare de situaţie la Euro 2024, e DEZASTRU pentru naţională!
BANCUL ZILEI.  Făt-Frumos îi zice calului său: - Măi, calule, tu stai aici, chiar pe locul ăsta, eu urc în turn la Ileana-Cosânzeană
BANCUL ZILEI. Făt-Frumos îi zice calului său: - Măi, calule, tu stai aici, chiar pe locul ăsta, eu urc în…
O farsă la 112 putea duce la moartea unei femei din Suceava. Sindicaliştii cer pedepse mai dure pentru apeluri false:
O farsă la 112 putea duce la moartea unei femei din Suceava. Sindicaliştii cer pedepse mai dure pentru apeluri false:…
Structură monumentală URIAȘĂ, găsită aproape de România
Structură monumentală URIAȘĂ, găsită aproape de România
Cât de frumoasă este soţia lui Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României. Andreea a întors toate privirile la EURO 2024
Cât de frumoasă este soţia lui Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României. Andreea a întors toate privirile la EURO 2024
La asta nu se aștepta nimeni! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou, împreună! Ce au făcut după ce ambii s-au despărțit de parteneri + ce a zis omul de afaceri despre fosta lui iubită
La asta nu se aștepta nimeni! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou, împreună! Ce au făcut după ce ambii…
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe…
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Ce a pățit o familie în minivacanța de Rusalii cu all inclusive. „Au reușit încă o dată să ne gonească de pe litoralul românesc”
Ce a pățit o familie în minivacanța de Rusalii cu all inclusive. „Au reușit încă o dată să ne gonească…
România s-a calificat de pe primul loc în optimile de finală ale Euro 2024, după remiza cu Slovacia
România s-a calificat de pe primul loc în optimile de finală ale Euro 2024, după remiza cu Slovacia
Britanicii au pus sub lupă DUSTER. Ce cred despre SUV-ul din Mioveni?
Britanicii au pus sub lupă DUSTER. Ce cred despre SUV-ul din Mioveni?
×