Judecătorii au admis cererile de ordin de protecție formulate de Laurențiu Reghecampf și soția sa din acte.
Conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta sa parteneră de viață le-a adus celor doi câte un ordin de restricție, fiindu-le interzis reciproc să se apropie unul de celălalt la o distanță mai mică de 200 de metri.
De asemenea, soției din acte a tehnicianului de la Neftchi Baku i s-a impus să păstreze și distanța față de locul de muncă al fostului fotbalist.
Laurențiu Reghecampf și soția sa din acte nu se mai pot apropia unul de celălalt la mai puțin de 200 de metri, potrivit deciziei Judecătoriei Buftea.
„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:
Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Neftchi Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.
Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în hotărârea judecătorilor, potrivit Fanatik.
În a doua parte a sentinței se arată că și antrenorului de la Neftchi Baku îi este interzis să se apropie de fosta lui soție la mai puțin de 200 de metri.
„Admite, în parte, cererea reclamantei, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:
Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victimă. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.
Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se mai arată în sentința judecătorilor.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER