Din ce era făcut parizerul pe vremea lui Nicolae Ceaușescu! Milionarul Mitică Dragomir dezvăluie cum umplea o mașină frigorifică de la abator cu sute de kilograme de carne
Imaginile cu Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, mâncând parizer pe capota mașinii alături de suporteri au ajuns virale și au stârnit o mulțime de reacții.
Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a dezvăluit din ce era făcut parizerul în perioada regimului comunist condus de Nicolae Ceaușescu.
Din ce era făcut parizerul pe vremea lui Nicolae Ceaușescu! Milionarul Mitică Dragomir dezvăluie cum umplea o mașină frigorifică de la abator cu sute de kilograme de carne
Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, nu a mai putut să își stăpânească pofta și a mărturisit că s-a dus și el să își cumpere parizer după ce a văzut imaginile cu Piedone.
Milionarul și-a amintit de perioada în care obișnuia să își umple o mașină frigorifică numai cu cârnați, crenvuști și alte preparate din carne de genul acesta.
Totuși, Mitică Dragomir crede că parizerul de acum nici nu se compară cu cel de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.
Dar Mitică Dragomir nu se lasă. Și, după ce glumește puțin, recunoaște că și el a poftit în weekend la parizer. Doar că nu din cauza lui Dan Șucu, ci din cea a lui Piedone, candidatul făcând show cu delicatelese gastronomice populare în mijlocul străzii.
„Mănânci parizer, parizer joci. Jur că m-am dus în piața Floreasca, alaltăieri, și mi-am cumpărat parizer de porc, parizer de vită, parizer de pui. Câte 200 de grame. (…) Mă întreba unul dacă mănânc așa ceva. Băi, mor de poftă. Când l-am văzut pe Piedone mâncând…
Pe Șucu nu l-am văzut (mâncând parizer pe capota mașinii, n. red.). (…) După aceea m-am dus și am luat verdețuri, am luat ridichi, spanac, castraveți, roșii… Când m-am dus la nevastă-mea mă întreba unde le mai pun și pe astea, că luase și ea.
Toată lumea se văita, dar toată lumea avea frigiderele și cămările pline. De frică! Cumpărau în draci. Și ăla era parizer adevărat! Pe timpul lui Ceaușescu se făceau niște produse…
La Brașov, unde am fost eu președinte vreo 7 – 8 ani, primul secretar Radu mi-a rezolvat ca, odată pe săptămână, o mașină frigorifică să meargă în abator și luam sute de kilograme de carne, de cârnați, de crenvurști, de toate bunătățile lumii…
Erau făcute toate pentru export. Le duceam la stadion și veneau fotbaliștii și își luau porția fiecare. (…) La mine, la fotbal, nu era pe sub mână nimic.
Pentru lume, să nu te superi, totul era pe sub mână. Asta era una dintre bolile comunismului, din idioțeniile comunismului. Au fost perioade în care nu găseai un pui.
Dacă nu stai la distanță de fani, te mănâncă fanii. Trebuie să stai cât mai la distanță. Le creezi condiții, le dai bilete mai ieftine și cu asta ai terminat. Nu mi-au plăcut imaginile cu Șucu mâncând pe capotă cu fanii.
Și dacă concura la primărie nu mi-ar fi plăcut. Șucu nu e genul ăsta (…). A părut forțat. Când ei știu că tu, acasă, ai icre negre și mănânci forțat o bucată de slană, dacă nu te înjură ăia în spate, te spurcă…”, a spus Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, la Fanatik.