Mirabela Dauer, celebra cântăreață de muzică ușoară, ar fi putut avea o carieră de succes și-n sport. Motivul pentru care a renunțat. Dezvăluiri în podcastul Altceva cu Adrian Artene! VIDEO 

This browser does not support the video element.

Vezi galeria foto - 4 poze

Mirabela Dauer este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene. Celebra artistă a făcut o serie de dezvăluiri, printre care și pasiunea sa cu sportul.

Urmărește interviul integral cu Mirabela Dauer, sâmbătă, 16 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Mirabela Dauer a lansat numeroase șlagăre, are peste 40 de albume imprimate și peste 600 de melodii.

Mirabela Dauer, celebra cântăreață de muzică ușoară, ar fi putut avea o carieră de succes și-n sport. Motivul pentru care a renunțat. Dezvăluiri în podcastul Altceva cu Adrian Artene! VIDEO 

Mirabela Dauer ar fi putut avea o carieră de succes și pe plan sportiv, ea practicând gimnastica și handbalul.

Printre șlagărele Mirabelei Dauer se numără, printre altele: „Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”, „Mulțumesc iubită mamă”, „Morărița”, „Frunza mea albastră”, „Dormeau pe-o frunză două stele”, „Taina nopții” sau „Dimineți cu ferestre deschise”.

„Am început cu gimnastica, dar nu am mai putut practica din cauza unui suflu sistolic. Tata era în pușcărie…aveam un unchi ziarist, nea Ilie, fratele tatălui…iar când l-au luat pe tata, au ars toate cărțile unchiului…mă rog, au fost repercursiunile pușcăriei. El, unchiul, avea grija noastră, a mea, a surorii și a mamei…Am multe gânduri, e un amalgam…

Voiam să mă duc la gimnastică, el a zis că nu e bine, dar m-am dus. A apărut suflul sistolic, am căzut de la paralelele inegale și el nu m-a mai lăsat. Am cochetat și cu handbalul, la școală, la liceu…Între timp mă duceam și la Școala Populară de Arte” a declarat Mirabela Dauer la podcastul Altceva cu Adrian Artene.

  • Suflul cardiac sistolic nu este o afecțiune, ci un semn clinic pus în evidență în urma auscultației cordului. Se prezintă ca un sunet anormal, perceput la auscultația inimii, cu stetoscopul, produs între zgomotele normale ale inimii (sistola cardiacă). El poate fi descris prin mai multe caracteristici, precum durata, sediul, iradierea, tonalitatea, dar cea mai importantă dintre toate este intensitatea lui, potrivit Wikipedia.
Publicat: 16 07. 2022, 18:14
Actualizat: 16 07. 2022, 18:14