Unde a ajuns tricoul lui Alex Cicâldău, purtat în România – Belarus 2-1, din preliminariile EURO 2024: „Soția m-a întrebat «Ce facem cu chestia asta?»”VIDEO
This browser does not support the video element.
Tricoul lui Alex Cicâldău din meciul România – Belarus 2-1, din preliminariile EURO 2024, a ajuns la actorul Teatrului Național București.
Lari Giorgescu s-a prezentat la ProSport Live cu darul pe care l-a primit din partea unor prieteni pe care îi are de când era junior la Universitatea Craiova.
Unde a ajuns tricoul lui Alex Cicâldău, purtat în România – Belarus 2-1, din preliminariile EURO 2024
Lari Giorgescu și-a păstrat conexiunile din vremea când era junior la Universitatea Craiova. Chiar dacă a ales să meargă pe drumul actoriei, angajatul Teatrului Național București nu și-a neglijat marea pasiune din copilărie, iar recent, a fost bucurat cu tricoul lui Alexandru Cicâldău purtat în victoria României cu Belarus, 2-1, din preliminariile EURO 2024.
„Am venit echipat pentru că am câțiva prieteni care se ocupă de galeria Craiovei și m-au rugat frumos să aduc acest tricou. Și recent, acum câteva zile, de la Cicâldău am primit tricoul din meciul cu Belarus. Este chiar acel tricou, purtat de el, este nespălat. Din nefericire, nu l-am primit personal de la el. E pintr-o filieră.
Soția m-a întrebat «Ce facem cu chestia asta?». Avem două mostre de oltenism”, a declarat Lari Giorgescu, la ProSport Live.
Lari Giorgescu dezvăluie asemănarea între fotbal și actorie
În cadrul emisiunii, Lari Giorgescu a mărturisit că există o asemănare între fotbal și actorie. În viziunea sa, ambele sunt meserii de echipă în care strălucesc individualitățile.
„Sunt foarte multe lucruri în comun între teatru și fotbal. Și am aflat asta tocmai în Facultatea de Teatru. Culmea, l-am avut profesor de improvizație pe Radu Gabriel, care este din Buzău și avusese mai multe profesii până să devină actor, fusese depanator de televizoare printre altele, și ne vorbea de legătura asta dintre fotbal și actorie, care e foarte strânsă, surprinzător de strânsă. Ne vorbea despre ce înseamnă echipă, coeziune, unitate și că teatrul și filmul nu se pot face fără ca tu să fii om de echipă. Deși se pune accentul pe personalitate și individualitate. Exact ca în fotbal, diferența e făcută până la urmă cei care sunt împinși de echipă drept lideri, formatori de opinie, drept cei care sunt atacanți și duc golurile după ei. Există paradoxul pe care-l întâmpină foarte des actoria și fotbalul, al individualității într-un grup”, a declarat Lari Giorgescu, la ProSport Live.